I-Real wint Pioneers Award voor beste Private LoRa toepassing

i-real-wint-pioneers-award-voor-beste-private-lora-toepassing

I-Real uit Terborg heeft de Pioneers Award gewonnen voor de meest innovatieve en concrete Private LoRa-toepassing. Uit de vele inzendingen vond de 8-koppige jury dat de ‘LoRa Realsense grondwaterlogger’ voldeed aan de gestelde criteria en deze zelfs ver oversteeg.

Door gebruik te maken van de RealSense loggers kunnen gemeentes, waterschappen en overheden zorgen voor een efficiënt en duurzaam meetnet voor slim watermanagement. De eerste pilot start binnenkort.

Het juryrapport luidde: ‘De oplossing van I-Real lost een actueel probleem op en wordt nog relevanter gezien de klimatologische veranderingen. De LoRa grondwater logger zorgt voor een efficiënte manier van data acquisitie waar dit eerst niet mogelijk was door ontbrekende stroomvoorziening. I-Real biedt bovendien een totaaloplossing waardoor de eindklant ontzorgd wordt’.

De Award uitreiking is een initiatief van MCS – Mixe Communication Solutions BV uit Rotterdam. Na de lancering van ITalks Private LoRa eind vorig jaar is MCS gestart met het partner programma ‘Sensoring Success’. De doelstelling is om snel naar concrete, innovatieve en rendabele ‘Internet of Things’ toepassingen toe te werken die hele specifieke problemen oplossen voor overheid en bedrijfsleven. Gebruikmakend van Private LoRa in combinatie met ITalks technologie. De Pioneer Award is de climax na 3 maanden arbeid van de Sensoring Success leden. De winnaar I-Real werd uiteindelijk gekozen na een wervende pitch tegenover de gemêleerde en kritische jury.
Meer informatie over de ITalks oplossing en het Sensoring Success Partner programma – www.italks.nl


De jury:

Rex Vermeulen (voorzitter) – Directeur Mantor Business Partners
Jan-Hein Bastiaenen – Algemeen Directeur Strict Consultancy
Richard Bruins – Directeur FGB Facility management
Marcel Dekker – Manager E-commerce SUEZ Recycling and Recovery Netherlands
Sef Heldens – Uitgever / Hoofdredacteur Telecom Business magazine
Alexandre Janssen – Head of Innovation Deloitte EMEA
Jan van de Ven – Manager Smart Outdoor Eneco Innovation & Ventures
Frank Vieveen – Programmamanager digitale economie | Smart city Gemeente Rotterdam
Martin Wildeboer – Directeur MCS

Mobiele versie afsluiten