Hygiëne centraal bij lancering Snom M90

Snom brengt de M90 DECT-telefoon op de markt. Voorzien van speciale antibacteriële behuizing en daarom extra interessant voor bijvoorbeeld horeca en zorg, zeker in deze tijd.

Hoorns en toetsenborden van vaste telefoons en mobiele telefoons behoren tot de apparaten op de werkplek die de meeste ziektekiemen bevatten. Bacteriën en virussen kunnen gemakkelijk dagenlang op deze oppervlakken overleven. Het onderwerp “hygiënisch telefoneren” verdient daarom bijzondere aandacht, zeker in het licht van de gebeurtenissen van de afgelopen maanden.

 

Snom M90 DECT telefoon

De hotel- en cateringbranches maken meer gebruik van telefonie-apparatuur dan vrijwel elke andere branche. Door wisselende diensten en flexibele gebruik, gaat een telefoon op dergelijke werkplekken veelvuldig van hand tot hand, of dit nu bij de receptie, aan de toonbank of in de serviceruimte is.

Dit is waar Snom met een oplossing komt. Met de witte draadloze M90 DECT-handset heeft de gerenommeerde fabrikant van IP-telefoons voor het bedrijfsleven en de industrie een apparaat ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de eisen van omgevingen waar reinheid en hygiëne van het grootste belang zijn. Dankzij de speciale antibacteriële behuizing (getest overeenkomstig JIS Z 2801), die gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren is, hebben bacteriën weinig kans om zich te nestelen. Dit model, dat veel wordt gebruikt in de gezondheids- en zorgsector, is uiteraard desinfecteerbaar. Het oppervlaktemateriaal is ontworpen voor het gebruik van isopropylalcohol met een concentratie tot 99%.

 

Krachtige functies voor efficiënter werken

Het lichte (130 g), compacte model is uiterst robuust en biedt bescherming tegen stof, spatwater en een val van een hoogte tot 2 meter (IP65-beschermingsklasse en de zwaarste militaire standaardcertificering MIL-STD 810g 516.6). Het is voorzien van een kleurendisplay met hoge resolutie, een grote navigatietoets, Bluetooth-connectiviteit en een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm. Een geïntegreerde alarmknop kan ook de veiligheid van werknemers in noodsituaties verhogen.

Talrijke functies zoals snelkiesnummers of telefonische vergaderingen, 200 uur stand-by en tot 12 uur gesprekstijd maken het indrukwekkende prestatiespectrum compleet.

 

Mobiele versie afsluiten