Huawei partnerconferentie

“Grow Together, Win Future”

Huawei, organiseert deze week haar eerste partnerconferentie in Europa om het laatste ICT-productaanbod te introduceren.

Met als thema “Grow Together, Win Future”, zal Huawei tijdens de Huawei European Partner Conference 2024 haar Europese bedrijfsstrategie en een nieuw partnerbeleid voor 2024 presenteren. Huawei zal ook verschillende nieuwe producten onthullen in de core ICT business voor datacommunicatie, opslag en optische oplossingen.

Naarmate Europa de overgang naar de groene en digitale economie versnelt, is Huawei vastbesloten om meer waarde te brengen met zijn ICT-knowhow, die wordt aangespoord door aanzienlijke investeringen in R&D. Vorig jaar nog besteedde het bedrijf meer dan 23% van zijn jaaromzet aan onderzoek en ontwikkeling.

Huawei innoveert zijn ICT-productportfolio met oplossingen op maat voor scenario gebaseerde vereisten. Deze zijn afgestemd op een breed scala aan industrieën, zoals onderwijs, gezondheidszorg, ISP of retail.

Het bedrijf lanceerde onlangs de hoogwaardige 10 Gbps CloudCampus ondersteund door WiFi 7, en werd uitgeroepen tot Leader in het 2024 Gartner Magic Quadrant™ for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure. Daarnaast werd Huawei geselecteerd als klantenkeuze in de 2024 Gartner Peer Insights Voice of the Customer voor Primary Storage.

Huawei is ook de eerste in Europa die de eerste commerciële 50G PON oplossing in de industrie heeft gelanceerd. Door middel van de aankomende partnerconferentie wil Huawei zijn inzet voor een open en win-win samenwerking met partners onderstrepen.

Het management van Huawei is vastbesloten om industriële digitale transformatie te blijven ondersteunen en samen met partners de markt te laten groeien voor gezamenlijk succes.

Huawei European Partner Conference 2024 wordt gehouden op 10 en 11 april in Villa Erba aan het Comomeer in Italië.

Mobiele versie afsluiten