Huawei is partner van NL MWC in Barcelona

Nog een paar dagen te gaan voor het grootste connectivity event ter wereld, Mobile World Congress Barcelona begint! Ook dit jaar is er weer een Nederlands paviljoen in Hall 5 A31 met diverse partners en partijen die deelnemen. Huawei doet dit jaar ook mee als partner van het paviljoen.

Huawei is een toonaangevende wereldwijde leverancier van infrastructuur voor informatie- en communicatietechnologie (ICT) en slimme apparaten. Met geïntegreerde oplossingen in vier sleuteldomeinen – telecomnetwerken, IT, slimme apparaten en cloud-diensten – streven ze ernaar om digitale oplossingen naar elke persoon, woning en organisatie te brengen voor een volledig verbonden, intelligente wereld.

Tijdens MWC zal Huawei diverse nieuwe innovaties aan de wereld onthullen. De innovatie tour van de Nederlandse delegatie zal langs het paviljoen van Huawei gaan voor een kijkje achter de schermen.

 

Entreekaarten

Via de NLMWC.com kun je nog kaarten aanschaffen om onderdeel te worden van de delegatie en de tours.

Ook deelnemen

Wil je ook partner worden aan het Nederlands Paviljoen net als Huawei of wil je als onderdeel van de Nederlandse delegatie Huawei ontmoeten in Barcelona?

Toegangspassen voor MWC kun je direct en voor dezelfde prijs kopen via anke@enterprisesummit.nl je bent dan automatisch onderdeel van de NL delegatie en het programma, je kan Anke ook contacteren voor eventuele sponsor mogelijkheden of deelname aan het Nederlands paviljoen op MWC 2024. Check voor meer informatie www.nlmwc.com

NL MWC Community Netwerkevent (27 feb)

Powered by ITchannelPRO & Enterprise Summit

Op maandagavond 27 feb is er voor alle Nederlandse bezoekers een netwerkevent, gratis toegankelijk van 19.30 uur tot 23.00 uur. Wel vooraf aanmelden zodat je op de gastenlijst staat https://bit.ly/3Rfn9h8.

Mobiele versie afsluiten