Huawei Cloud Partner Ecosysteem Zet Koers voor Innovatie en Groei in 2024

huawei logoHuawei, een steunpilaar in Europa gedurende de afgelopen 23 jaar, onthulde op de CloudExpo in Houten een intrigerend vooruitzicht voor het Huawei Cloud Partner Ecosysteem in 2024. Edward van Katwijk, Senior Business Development bij Huawei Cloud Nederland, gaf daar een boeiende lezing over dit onderwerp.

Europese Impact en Vooruitgang

In lijn met Huawei’s continuïteit en groei in Europa bevestigt Copenhagen Economics de aanzienlijke invloed op de Europese economie, waarbij Huawei sinds 2021 direct en indirect betrokken is bij banen in de toeleveringsketen. Huawei’s toewijding aan de Europese markt weerspiegelt zich in de voortdurende focus op geavanceerde infrastructuur, baanbrekende technologie en diepgaande expertise binnen Huawei Cloud.

Successen en Synergie met Partners

Huawei viert niet alleen haar eigen succes, maar ook de kracht van samenwerking met partners. Met indrukwekkende year-on-year omzetgroei in de afgelopen drie jaar heeft Huawei, samen met haar partners, toonaangevende spelers bediend in verschillende sectoren, waaronder financiële instellingen, automotive, media, e-commerce en gaming, met baanbrekende Huawei Cloud-oplossingen.

Kracht van het Huawei Cloud Partner Netwerk (HCPN)

Huawei benadrukt de cruciale rol van het Huawei Cloud Partner Netwerk (HCPN) bij het behalen van deze successen. Door een herziening van het partner netwerk raamwerk zorgt Huawei voor nog betere ondersteuning en middelen voor haar partners. Opvallende elementen binnen de HCPN omvatten de GoCloud-programma’s, die partners ondersteunen bij het opbouwen van aanbiedingen, het ontwikkelen van competenties en het creëren van toegevoegde waarde.

Innovatieve Stimulansen en Partnerschap

Het Huawei Cloud-partnerschap gaat verder dan technologie. Het Software Partner-programma, gericht op het ondersteunen van Huawei Cloud’s strategie in cloud-infrastructuren en PaaS-services, werd benadrukt. Als teken van vooruitstrevendheid kondigde Huawei ambitieuze stimuleringsprogramma’s aan voor 2024, waaronder het Partner Customer Engagement-programma, Migration Acceleration-programma, MSP Cloud Transformation Support-programma en het Enterprise Discount-programma.

Toekomstvisie en Toewijding aan Vooruitgang

Huawei besluit met een krachtige toewijding om haar partnerprogramma’s voortdurend te verbeteren en meer voordelen te bieden aan partners. Als bewijs van deze toewijding werd de lancering van het European Partner GTM Center in 2024 aangekondigd, dat GTM-ondersteuning zal bieden met materialen en campagnes.

Bekijk deze video: https://www.youtube.com/watch?v=gAXbujU0wdc

Mobiele versie afsluiten