HP lanceert nieuwe pc’s en monitoren

HP komt met een aantal nieuwe PC’s voor hybride kantoor- en thuis werkomgevingen. De nieuwe apparaten zijn ontworpen om de productiviteit van gebruikers te ondersteunen en hen gemakkelijk en veilig samen te laten werken.

hp
HP ProBook 635 Aero G7

Met een gewicht van minder dan één kg en een lange batterijduur, ondersteunt de HP ProBook 635 Aero G7 de productiviteit van gebruikers thuis, op kantoor of onderweg. HP Sure View Reflect stelt gebruikers in staat om discreet te werken en dankzij Wi-Fi 6 en 4G LTE is het eenvoudig om verbinding te maken. Bovendien zorgt het toetsenbord voor een soepele en geruisloze type-ervaring aldus HP.

Voor gebruikers die meer vermogen nodig hebben om zware taken uit te kunnen voeren, lanceert HP nieuwe Elite- en Pro-desktops. Deze zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van multi-tasking. De HP EliteDesk 805 G6 serie PC’s zijn voorzien van een geüpgraded chassis voor een modern uiterlijk en nieuwe flexibele uitbreidbare opties voor personalisatie. De HP Run Quiet Design akoestiek minimaliseert het geluidsniveau, zodat gebruikers zich kunnen concentreren, en de VR capaciteiten maken hoge prestaties mogelijk.

Met de desktopreeks kunnen gebruikers profiteren van professionele productiviteit, evenals van toonaangevende betrouwbaarheid, veiligheid en beheersbaarheid.

De HP EliteDesk 805 G6 Desktop Mini PC is een compacte, krachtige PC die gemakkelijk in een kantoor past in combinatie met het optionele Mini-in-One display. De HP EliteDesk 805 G6 Small Form Factor maakt deel uit van ’s werelds eerste AMD-gebaseerde small form factor desktop PC’s met een dubbele M.2-schijf. De HP ProDesk 405 G6 serie PC’s zijn voorzien van de nieuwste AMD Ryzen PRO Serie processoren voor krachtige prestaties en veelzijdige opties met stillere en duurzamere uitvoeringen, aldus HP.

HP lanceert verder nieuwe monitoren die zijn ontworpen voor samenwerking, welzijn en ruimte. De HP E24d en E27d monitoren stellen gebruikers in staat om virtueel samen te werken. Met deze zoom-compatibele monitoren kunnen gebruikers moeiteloos videovergaderen met de geïntegreerde pop-up webcam, microfoon en aangesloten speakerbar, zonder extra accessoires. Deze clean desk oplossing wordt aangevuld met docking, waardoor gebruikers met een enkele kabel vanaf deze monitor hun laptop en al hun pc-benodigdheden kunnen aansluiten met 100W USB-C stroomvoorziening. De HP E24t G4 FHD Touch Monitor stelt gebruikers in staat om te interacteren met een gedeeld scherm zonder reflecties of vingerafdrukvlekken.

www.hp.com

Mobiele versie afsluiten