HP lanceert ‘groen’ partnerprogramma

HP komt met het HP Amplify Impact-programma dat is bedoeld om van HP tegen 2030 het meest duurzame en eerlijkste bedrijf te maken.
Het programma leunt op drie pijlers: een partner beoordelingsprogramma, een programma om beter met resources om te gaan en een trainingsprogramma. Deze moeten bijdragen om de klimaatverandering tegen te gaan, de mensenrechten en sociale rechtvaardigheid te verbeteren en de digitale kloof te verkleinen.

HP nieuw kantoor

Partners binnen het Amplify Impact-programma evalueren samen met HP hun eigen werkwijze en maken tegelijkertijd gebruik van de investeringen en initiatieven van HP. Doel is om rond 2025 tenminste de helft van de partners te betrekken bij het programma.

Volgens HP is het programma een weerspiegeling van de veranderende rol die bedrijven in de samenleving vervullen. Het concern wil zowel waarde creëren voor zijn aandeelhouders als een betere toekomst opbouwen voor alle belanghebbenden. HP werkt al tientallen jaren aan duurzaamheidsdoelstellingen om positieve veranderingen teweeg te brengen.

www.hp.com

Mobiele versie afsluiten