Hornetsecurity neemt Vade over

securitybedrijven met focus op Microsoft 365

Hornetsecurity Group uit Duitsland maakt bekend aan dat Vade uit Frankrijk zich bij de groep heeft aangesloten

Vade-joins-HornetsecurityHornetsecurity is een internationaal opererende cloud security en compliance SaaS leverancier, gevestigd in Duitsland. Vade is de Franse leider in e-mail cyberbeveiliging met meer dan 2,5 miljard berichten die dagelijks worden geanalyseerd.

Met het toenemende gebruik van zakelijke cloudoplossingen en samenwerkingstools in combinatie met een evoluerende cyberbeveiligingsomgeving en geavanceerde cyberbedreigingen, hebben organisaties van elke omvang flexibele en adaptieve cloudoplossingen nodig om zich te beschermen.

Hornetsecurity heeft zich gevestigd als een belangrijke partner voor organisaties in het beschermen van hun IT-infrastructuur, digitale communicatie en gegevens met best-in-class clouddiensten en op maat gemaakte beveiliging, compliance en back-up oplossingen.

Vade heeft een SaaS-gebaseerd e-mailbeveiligingsaanbod voor Microsoft 365, met gedifferentieerde API-gebaseerde e-mailfiltertechnologie en een uitzonderlijk efficiënte e-mailbeveiligingsoplossing voor grote telco’s en OEM’s over de hele wereld. Hornetsecurity biedt aanvullende diensten voor Microsoft 365, waaronder back-up, toestemmingsbeheer, geautomatiseerde beveiligingsbewustzijnstraining en AI-ontvangervalidatie.

Door de combinatie van Hornetsecurity en Vade zullen klanten en partners in alle markten nu profiteren van een uitgebreider productaanbod. Hornetsecurity positioneert zich zo als wereldwijde referentie voor cloudgebaseerde cyberbeveiligingsdiensten.

(opmerking redactie: volgens de websites van beide bedrijven zijn ze via partners ook in de Benelux actief. Hornet heeft in 2021 Altaro overgenomen dat in Nederland actief was)

Mobiele versie afsluiten