Hoogtepunten van de Frankwatching Conversational Conference ’23

Klantenservice-revolutie 2023

Op 21 september 2023 schitterde AudioCodes op de uitverkochte Frankwatching Conversational Conference in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit jaarlijkse evenement fungeert als een ontmoetingsplaats voor vooraanstaande spelers in de conversational industrie. Samen met hun platinum partner DDM Consulting en Talkdesk beleefden ze een opwindende dag, omringd door zowel vertrouwde gezichten als nieuwkomers in het vakgebied.

audiocodes-frankwatchingDe conferentie bracht een indrukwekkende line-up van sponsors en deelnemers bijeen, waaronder grote namen zoals Rabobank, PostNL, Interpolis, VGZ en zelfs de Efteling, die hun integratie van chat en voice in klantenservice presenteerden.

Hoewel de conferentie tal van interessante gesprekken bood, schitterden de chatbots Indy, Anouk en Billie als ware sterren van de dag. Een hoogtepunt was de ronde tafelsessie van Peter Broeckx van AudioCodes, waar hij samen met conversational designer Maaike Groenewege inzichten deelde over hoe je je chatbot een levensechte stem kunt geven. Peter: “Voice blijft een vak apart, waar specifieke kennis en expertise voor nodig is, zoals bleek uit de vele boeiende discussies, waar we in januari tijdens een vervolgsessie verder op in zullen gaan.”

Het evenement werd op unieke wijze afgesloten met cocktails verzorgd door Parley en een speciale ‘Women in Conversational’ pizzasessie bij Uncle James. Dit bood deelnemers de kans om te ontspannen, te netwerken en informele gesprekken te voeren.

Maar wat hebben we eigenlijk geleerd tijdens de Frankwatching Conversational Conference 2023?

Het evenement onthulde enkele spannende trends en inzichten die de toekomst van de conversational industrie zullen vormgeven. Sprekers deelden hun visie op de evolutie van chat en spraakinteractie, de rol van kunstmatige intelligentie en de mogelijkheden van geïntegreerde klantenserviceoplossingen.

Ben je benieuwd naar hoe voice de toekomst van jouw klantenservice kan vormgeven? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het AudioCodes-team in Rotterdam. Met meer dan 30 jaar ervaring transformeren zij elke vorm van spraakinteractie tot een succesverhaal.

ITChannelPro kijkt al uit naar deelname volgend jaar, en met de groeiende impact van conversational technologieën belooft de Frankwatching Conversational Conference 2024 nog meer diepgaande inzichten en innovaties te bieden.

Mobiele versie afsluiten