CloudCup-tips: Hoeveel gele en rode kaarten worden er dit EK getrokken?

CloudCup-tips #6

Morgen gaat het EK van start! De CloudCup van ITchannelPRO is de EK-poule voor iedereen die werkt in de IT of telecom. Op weg naar het EK kun je mooie prijzen winnen met veel verschillende voorspellingen. Natuurlijk willen we je een beetje helpen met jouw CloudCup-voorspelling. Deze keer: het aantal gele en rode kaarten dat dit EK wordt getrokken.

Het is onmogelijk om vooraf exact te weten hoeveel gele en rode kaarten er zullen worden getrokken. Je weet immers niet of een wedstrijd gierend uit de klauwen loopt. Zo heeft iedereen de Slag van Neurenberg tussen Oranje en Portugal op het WK van 2006, met zestien gele en vier rode kaarten, nog scherp op het netvlies. Maar ook de cijfers van vorige EK’s kunnen je helpen om een aardige inschatting maken. Onderstaande tabel geeft het gemiddelde aantal kaarten per wedstrijd aan van EK 1992 tot en met 2016. Het gemiddeld aantal gele kaarten schommelt rond de vier per wedstrijd. Rode kaarten worden er weinig getrokken, de afgelopen drie toernooien slechts drie keer.

We hopen dat deze cijfers je helpen bij het invullen van jouw CloudCup-voorspelling.

Meedoen?

Heb jij je nog niet aangemeld maar wil je ook meedoen aan de CloudCup? Dat kan met een team van mensen die werkzaam zijn in de IT of telecom. Er zijn mooie prijzen te verdienen waaronder een origineel Nike EK-shirt, een officiële EK-wedstrijdbal van Adidas en voetbalspellen, maar ook robot stofzuigers, USB-presentatiemicrofoons, een barbecue, Kärcher hogedrukreinigers en veel meer.

Info: www.cloudcup.nl

Mobiele versie afsluiten