Hielke Veltman Channel Business Manager Palo Alto Networks

Hielke Veltman-300Bij Palo Alto Networks is Hielke Veltman gestart als Channel Business Manager voor de Global System Integrators binnen Nederland. Hielke heeft ruime ervaring op het gebied van cybersecurity bij NetWitness, een voormalig RSA onderdeel. Altijd al actief, ook bij andere leveranciers in het partner landschap.

Nu voor Palo Alto Networks, bekend van haar Next Generation FireWalls. Tegenwoordig richt deze organisatie zich ook op SASE, wat bij Gartner de hoogste score heeft opgeleverd. Daarnaast op het gebied van Cortex XDR, een detectie- en response systeem dat acteert op basis van AI (Artificial Intelligence) op het endpoint niveau.

Palo Alto Networks denkt daarom met u mee over Zero Trust en nodigt u als klant (eindgebruiker) van harte uit voor de Ignite on Tour. Als u meer wilt horen over de ontwikkelingen van AI, de bedreigingen, alsook de kansen kom dan op donderdag 2 november aanstaande in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

Op deze link kunt u zich inschrijven:

Technologieën, zoals Artificial Intelligence /Machine Learning, Cloud computing en IoT, voeden de digitale transformatie en vergroten tegelijkertijd het risico op cyberdreigingen. Met een voortdurend evoluerend en groeiend dreigingslandschap is het tijd voor leiders om beslissende actie te ondernemen.

Kom op 2 november naar Amsterdam voor Ignite on Tour, een exclusief eendaags cybersecuritystrategie- en netwerkevenement speciaal voor cybersecurityleiders en influencers.

Tijdens Ignite on Tour ontdek je hoe Palo Alto Networks u kan helpen Artificial Intelligence te benutten om:

Mobiele versie afsluiten