Hans Sabel marketing manager Benelux & DAC Nuvias-UC

Hans Sabel is op 1 November gestart bij Nuvias-UC als marketing manager Benelux & DACH. Hans heeft ruime ervaring als marketeer op de scheidingslijn van techniek en commercie. Als ook in het ontwikkelen van distributie netwerken en het ondersteunen van partners in de markt.

Nuvias-UC Hans SabelAfgelopen jaren heeft Hans gewerkt marketing director voor het deep-tech bedrijf Lusoco. Daarvoor heeft Hans diverse marketing rollen gehad bij bedrijven hardware en software voor bedrijfskritische-communicatie en persoonsbeveiliging. Nuvias-UC, een toonaangevende Europese Unified Communication distributeur, wil ingezette groei in Europa continueren samen met de partners en resellers. Hiervoor zal er intensievere samenwerking zijn met de vendors en partners om zo de groei in de Benelux en DACH te realiseren.

“Ik ben erg blij met de uitdaging bij Nuvias-UC. Mijn ervaring van het opbouwen van partner netwerk en gezamenlijke marketing activiteiten met zowel vendors als ook met partners komt hier goed van pas. Ik verwacht hiermee toegevoegde waarde te zijn voor Nuvias-UC maar zeker ook voor onze vendors en partners. Hierdoor gaan we onze groei ambitie zeker waarmaken gezien de potentie van de markt is. Deze groei ambitie komt ook tot uitdrukking in de groei van het sales team in de Benelux en DACH die we gaan doormaken.”

Mobiele versie afsluiten