Haal het maximale uit je Teams-meetings met AudioCodes Devices

Ontdek de nieuwste video- en vergaderapparatuur voor Microsoft Teams

RXV80 video collaboration bar

 

De Microsoft-gecertificeerde AudioCodes RXV80 is een stijlvolle video collaboration bar, die ervoor zorgt dat je snel en eenvoudig met elkaar kan samenwerken terwijl je van een uitstekende beeldhelderheid en spraakkwaliteit geniet. De RXV80 is geschikt voor kleinere vergaderruimtes (tot 5 personen) en verhoogt de kwaliteit van elke Teams-vergadering.

Voordelen:

 

RXVCam10 Persoonlijke Webcam

Een persoonlijke webcam met een uitzonderlijke beeldhelderheid, die jouw online meetings naar een hoger niveau tillen.

Voordelen:

 

 

RX50 Conference Phone

Een conferentietelefoon die is ontworpen voor een superieure vergaderervaring. De RX50 biedt kraakhelder geluid in elke ruimte en is zeer eenvoudig in gebruik. De ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat de stem van elke deelnemer hoorbaar is, ongeacht de vorm, grootte of oriëntatie van de ruimte.

Voordelen:

 

C470HD Executive Bureautelefoon

De C470HD is een high-end Total Touch executive telefoon met een strak design en een groot kleuren touchscreen. De telefoon is ontworpen en gecertificeerd voor gebruik met Microsoft Teams en biedt superieure spraakkwaliteit om elke detail van een gesprek of vergadering vast te leggen. De uitgebreide functies zorgen voor volledige controle over telefoongesprekken en Teams-meetings.

Voordelen:

Je kunt onze apparaten als stand-alone of als bundel aanschaffen, waarbij de webcam, videocamera en bureautelefoon onderdeel uitmaken van een totaalpakket. Voor meer informatie bezoek de AudioCodes website of neem contact op met het AudioCodes Benelux team:

Tel: +31 36 546 12 12
E-mail: BeneluxSales@audiocodes.com

AudioCodes is een toonaangevende leverancier van geavanceerde communicatiesoftware, -producten en productiviteitsoplossingen voor de digitale werkplek. Wij stellen service providers en ondernemingen in staat hun volledige spraaknetwerk op te bouwen en te beheren, en Unified Communicationssystemen zoals Microsoft Teams en Zoom optimaal te benutten, zowel in de cloud als on premises. AudioCodes’ brede scala aan innovatieve producten, oplossingen en diensten worden wereldwijd gebruikt door grote multinationale ondernemingen en toonaangevende tier 1 operators.

Mobiele versie afsluiten