Groei in ransomware stimuleert groei voor ProLion

Prolion-Robert Graf-500600ProLion biedt een oplossing voor proactieve bescherming tegen ransomware en bedreigingen van binnenuit voor ONTAP storage-omgevingen. Het heeft wereldwijd een enorme groei laten zien en is van plan de investeringen in ProLion Labs op te voeren.

ProLion, een best-in-class proactieve ransomware- en gegevensbeschermingsoplossing voor ONTAP storage, heeft opnieuw een verdubbeling van de omzetcijfers laten zien in FY2021. De totale wereldwijde omzet is in de afgelopen drie jaar op meer dan 270% gestegen.

Omzetstijging mede door CryptoSpike

Deze stijging is mede te danken aan de vraag naar de kernoplossing – CryptoSpike. Die vraag  heeft een enorme vlucht genomen door de opkomst van ransomware en ransomware-as-a-service. Het bedrijf zet nu zijn zinnen op een hogere groei. Het mikt op een geplande omzetgroei van meer dan 300% in het volgende financiële jaar, 2022. Om dat te stimuleren heeft het bedrijf zijn wereldwijde verkoopteam alleen al in het afgelopen jaar met 200% uitgebreid.

ProLion Labs

ProLion heeft ook plannen aangekondigd om aanzienlijk meer te investeren in zijn ProLion Labs-faciliteit. Dat is de voorhoede van de productontwikkelings- en testplannen van de leverancier. Zo zorgt het ervoor de ransomware-criminelen voor te blijven.

Robert Graf, oprichter en CEO van ProLion, vertelt: “We zijn zeer tevreden met onze prestatie. Het is echt een bevestiging van onze visie en productmogelijkheden. Klanten kijken steeds meer naar oplossingen zoals de onze die het bedrijf op de lange termijn beschermen.  Opkomende, innovatieve leveranciers, zoals wij, bieden overal ter wereld ondernemingen de bescherming die ze nodig hebben in het licht van de recente grootste ransomware aanvallen die de wereld ooit heeft gezien.”

CryptoSpike

De kernoplossing van ProLion – CryptoSpike – is een best-in-class oplossing voor beveiliging en toegangstransparantie voor het datacenter. Het elimineert systeemdowntime en risico’s van gegevensverlies binnen ONTAP-omgevingen. Tegenwoordig biedt het bedrijf meer dan 450 klanten inzicht in hun gegevens, in de detailhandel, de financiële sector, de telco-industrie, de gezondheidszorg en de productiesector.

ClusterLion SPA

ProLion ziet ook de vraag naar zijn ClusterLion voor de SAP-markt en zijn always-on beschikbaarheidsoplossing toenemen. Eindgebruikersorganisaties zoeken een antwoord op de steeds groter wordende beveiligingsuitdaging.

Het bedrijf kondigde zijn wereldwijde uitbreidingsplannen in mei van dit jaar aan. Het heeft sindsdien een aantal nieuwe medewerkers aangenomen. Niet alleen in de belangrijkste Europese markten van het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, de Benelux en Nordics, maar ook in de VS.

Graf vervolgt: “De investering die we tot nu toe in de VS hebben gedaan, is de grootste die we buiten onze traditionele DACH-markt hebben gedaan. We hebben nu een volledige geografische dekking in de VS met verkoopmanagers in het hele land.  Verder hebben we extra geïnvesteerd in de uitbreiding van onze channel footprint, met nieuwe managers die zich specifiek bezighouden met de ontwikkeling van deze relaties.

“Nu we ons nieuwe financiële jaar ingaan, hebben we onze zinnen gezet op verdere internationale expansie, aangedreven door de groei in verkoop en omzet.  Het is de bedoeling ons wereldwijde team in de AsiaPac-regio uit te breiden met nieuw personeel voor Zuid-Korea en Japan.”

Buiten de agentless ransomware protection oplossingen heeft ProLion ook een reeks van always-on data beschikbaarheid en data analyse producten, namelijk ClusterLion en DataAnalyzer.

“Nu we de frequentie van cyberinbreuken zien blijven stijgen en de aanhoudende impact gevoeld wordt door zowel grote als kleine organisaties, is er een duidelijke behoefte aan proactieve ransomware bescherming. Het is onze doelstelling om dè leverancier te zijn die dat levert,” concludeert Graf.

Mobiele versie afsluiten