Greg Mason benoemd in de rol van Alliances bij Xelion

Het Nederlandse Xelion heeft Greg Mason benoemd in de rol van Alliances. Dit is een nieuwe functie waarbij Mason op zoek gaat naar nieuwe, strategische business partners in Europa met de focus op het MKB-segment. Mason heeft verschillende senior internationale rollen in busines development en alliances bij Enreach, Tele2, BBned en Voiceworks gehad.

Greg Mason benoemd in de rol van Alliances bij Xelion
Greg Mason, Alliances bij Xelion.

Xelion kan organisaties het leven makkelijker maken. Dit doen we door een communicatie product aan te bieden, waarmee de MKB-er altijd op de makkelijkste manier in contact met zijn medewerkers en klanten kan zijn”, vertelt Mason.

Mason komt van origine uit Engeland, maar woont en werkt inmiddels 25 jaar in Nederland en Europa. In deze periode heeft Greg ruime ervaring in het ontwikkelen van partnerships voor communicatieoplossingen voor vast en mobiel, waaronder collaboration.

“Het gaat niet alleen om de functionaliteit, maar ook over de kwaliteit en de eenvoud van de onboarding en het gebruik hiervan”, geeft Mason aan. “Bij Xelion is kwaliteit en betrouwbaarheid nummer een.”

Communicatie functionaliteit met ingebouwde CRM voor het MKB-segment

Samen met de Managing Partner van Xelion, Arthur van den Ende, heeft Mason In het verleden ook binnen breedband provider bbned (en later Tele2) gewerkt. Deze winter kwamen Arthur en Greg in gesprek en sinds 4 januari zijn de twee weer herenigd.

Mason: “Xelion is een persoonlijk bedrijf dat sinds 1989 bestaat (al meer dan 30 jaar, wie kan dat zeggen?!) en daarbij steeds up-to-date en relevant is. Ik kijk er naar uit om vervolgstappen te maken in hun succes.”

Mobiele versie afsluiten