Golfevenement Tele2 en Televak Centers groot succes

golfevenement-tele2-en-televak-centers-groot-succes

Televak Centers heeft haar partners dit voorjaar tijdens een Golf kick off op een uitdagende manier kennis laten maken met het vernieuwde mobiele en vast-mobiele portfolio van Tele2.

Tijdens de kick-off konden de partners zich aanmelden om samen met Televak Centers en Tele2 een baanpermissie te halen. Bij inschrijving ontvingen zij meteen een complete golfset. Na de meivakantie zijn 11 partners gestart. In een ontspannen sfeer werden de zakelijke en vriendschappelijke banden tussen de deelnemers aangehaald. Uiteraard werd er inhoudelijk ingegaan op het vernieuwde portfolio en de samenwerking tussen Tele2 en Televak Centers.

Op vrijdag 7 oktober heeft het examen plaats gevonden, waarbij alle deelnemers de baanpermissie hebben behaald. Tele2 en Televak Centers werken nauw samen om de top te behalen en vooruitstrevend te zijn in hun gemeenschappelijke zakelijke doelstellingen Het vernieuwde portfolio van Tele2 omvat onder andere Hosted Voice, het nieuwe 4G netwerk en Zakelijk Mobiel.

“Eén ding is zeker; de partners hebben succesvol kennis gemaakt met de vernieuwde diensten van Tele2. Daarnaast zijn er door de verschillende partners mooie klanttrajecten succesvol afgerond”, aldus Marck Bakers van Televak Centers.

Mobiele versie afsluiten