GO KYOCERA verbetert samenwerking, productiviteit en beveiliging

‘Eén veilig en efficiënt cloud SaaS-platform'

In de snel veranderende zakenwereld willen organisaties de samenwerking tussen werknemers op kantoor en op afstand waarborgen terwijl ze de productiviteit optimaliseren. Tegelijk is de bescherming van gevoelige informatie cruciaal.

MFP_MA3500ci_usage-scene_A_01 150dpi-600GO KYOCERA is een cloud SaaS-platform dat printmanagement en documentmanagement combineert. Zo vormt het één veilige en betrouwbare oplossing voor het werken met en het beheren van documenten en gegevens. De licenties worden per printer verkocht, zonder verdere gebruikersbeperking. Een bedrijf met één printer kan dus al starten met GO KYOCERA, maar de meest optimale investering wordt bereikt vanaf drie machines.

De cloudgebaseerde technologie biedt tal van voordelen, waaronder flexibiliteit, schaalbaarheid en eenvoudige toegang tot informatie vanaf elke locatie. Met GO KYOCERA kunnen werknemers documenten openen, bewerken en delen, ongeacht waar ze zich bevinden. Dit bevordert naadloze samenwerking tussen teamleden op kantoor en op afstand.

Print&Follow

Een belangrijk kenmerk van het cloudplatform GO KYOCERA is de functionaliteit Print&Follow. Gebruikers kunnen hiermee hun opdrachten veilig en gemakkelijk printen op elke ondersteunde printer. Of het nu gaat om het ophalen van printopdrachten op kantoor of het afdrukken van documenten die onderweg gemaakt zijn. GO KYOCERA maakt het eenvoudig en efficiënt, minimaliseert verspilling en bespaart kosten.

Efficiënt en veilig

Daarnaast biedt GO KYOCERA de mogelijkheid om documenten direct te scannen naar de centrale documentmanagement omgeving in de cloud. Fysieke documenten zijn niet meer nodig, en ze zijn snel en gemakkelijk toegankelijk voor alle betrokkenen. Dat versnelt processen en stelt teams in staat om efficiënt documenten te delen en samen te werken, wat de algehele productiviteit verhoogt.

GO KYOCERA waarborgt de veiligheid van gegevens in de cloud. Het platform implementeert geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals encryptie en strenge toegangscontroles. Informatie is beschermd tegen ongeoorloofde toegang of datalekken. Door te vertrouwen op het beveiligde cloud SaaS-platform van GO KYOCERA kan met een gerust hart worden gewerkt, wetende dat bedrijfsdocumenten en gevoelige gegevens veilig zijn.

Schaalbaar

GO KYOCERA is schaalbaar en kan meegroeien met elke organisatie. Of het nu een klein team betreft of een grote onderneming, het flexibele cloud SaaS-platform past zich aan de behoeften aan en biedt de benodigde capaciteit en functionaliteit.

Het gebruik van GO KYOCERA als cloud SaaS-platform betekent ook dat organisaties profiteren van automatische software-updates en ondersteuning. Geen zorgen meer over het onderhoud of de beveiligingsupdates van het systeem, dat regelen wij en in plaats daarvan kunt u zich richten op uw kernactiviteiten.

GO KYOCERA biedt uw klanten compleet documentbeheer, verbeterde samenwerking en een verhoogde productiviteit. Door de beveiligingsfuncties, gebruiksvriendelijke interface en de schaalbaarheid is GO KYOCERA de perfecte keuze voor klanten die optimaal willen profiteren van de voordelen van de cloud.

 

Meer weten over de propositie en pricing van GO Kyocera als veilig, efficiënt en schaalbaar cloud SaaS-platform? Kijk op www.kyoceradocumentsolutions.nl.

 

Dit artikel verscheen eerder in ITChannelPRO magazine 2023-06

Mobiele versie afsluiten