Gigaset betreedt de zorgsector met lancering Gigaset Smart Care

“Ga jij met ons de uitdaging aan om technologie in de zorg te implementeren.”

Gigaset presenteert Gigaset Smart Care en betreedt daarmee de IT-zorgsector. Met Gigaset Smart Care opereert Gigaset in een geheel nieuwe productgroep en is daarom op zoek naar partners die het Smart Care systeem willen testen. Gigaset Smart Care is een eenvoudig te installeren zorg / alarmsysteem voor in huis, dat de senioren én hun naasten een comfortabel en veilig gevoel geeft. Beschikbaar in vier verschillende pakketten – afgestemd op specifieke behoeften.

Tegenwoordig blijven senioren (het liefst) zo lang mogelijk zelfstandig wonen en wordt de rol van mantelzorgers steeds groter en belangrijker. Dit geldt naast de oudere doelgroep natuurlijk ook voor zelfstandig wonende mensen met een lichte verstandelijke beperking. Het is fijn om op afstand een oogje in het zeil te kunnen houden, en daarom is Gigaset Smart Care ontwikkeld.

Naadloos aansluiten

In iedere gewenste kamer wordt er een privacy-vriendelijke sensor geplaatst, welke de realtime status van de bewoner weergeeft in de bijbehorende smartphone applicatie. Alle sensoren werken naadloos met elkaar samen en sluiten aan op de vastgelegde zorgbehoeften en leefpatronen van de betreffende bewoner. Is de bewoner bijvoorbeeld wel op de gebruikelijke tijd opgestaan? Heeft hij of zij veelvuldig of erg lang de badkamer bezocht of is de koelkast juist al twee dagen niet geopend? Wanneer er een afwijking op het ingestelde profiel wordt waargenomen, wordt een pushmelding verzonden naar uw smartphone. Zo heeft u alarmerende signalen tijdig in de gaten en kunt u direct ingrijpen om eventuele verdere escalatie te voorkomen. Met Gigaset Smart Care worden zorgen weggenomen en beperkt.

“Een uitgelezen kans om uw consumentenaanbod uit te breiden.”

De kwalitatieve producten van Gigaset Smart Care maken uw huidige portfolio compleet en zorgen voor een geheel nieuw serviceaanbod voor uw bedrijf. In combinatie met professionele adviesdiensten realiseert u een aantrekkelijk aanbod voor uw klanten, waarmee u voorloopt op uw concurrenten.

Klik hier voor de uitlegvideo van Gigaset Smart Care

Gigaset Smart Care Testers gezocht

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Gigaset Smart Care? Meld u dan hier aan, neem contact op met communicatie.nl.GC@gigaset.com of bel naar 088-1000632.

 

Mobiele versie afsluiten