GIG en S3S kondigen unieke 360 graden private-cloudoplossing aan

GIG en S3S slaan de handen in elkaar om een unieke 360 graden private-cloudoplossing aan te bieden. Dankzij GIG’s Cloud-as-a-Serviceplatform, gespecialiseerde hardware van S3S en toegewijde support, kan eender welk bedrijf – met of zonder IT-skills – werken in een eigen private-cloudomgeving.

S3S GIG.techEen private cloud biedt heel wat voordelen ten opzichte van de public cloud. Bijvoorbeeld een lage latency en volledige controle over je data”, zegt GIG CTO Geert Audenaert. “Maar de public cloud is veel gebruiksvriendelijker. Dankzij ons Cloud-as-a-Serviceplatform kan eender welk bedrijf genieten van een private cloud met de gebruikerservaring van de public cloud.”

“Onze gezamenlijke oplossing gaat een stap verder”, voegt Roel De Frene, CEO van S3S toe. “Door pre-installed hardware en tech support op locatie aan te bieden, kunnen we nieuwe klanten volledig ontzorgen: wij regelen alles, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business. Slimme samenwerkingen zoals deze zijn erg belangrijk om het verschil te kunnen maken in de IT-sector in 2021.”

GIG biedt betaalbare Cloud-as-a-Serviceoplossingen, zowel rechtstreeks aan bedrijven als via systeemintegratoren en serviceaanbieders. S3S maakt op maat gemaakte servers en storageoplossingen voor softwarebedrijven, cloud service providers en andere bedrijven die veel data verwerken.

 

Ontdek meer informatie over beide bedrijven via https://gig.tech en https://s3s.eu.

Mobiele versie afsluiten