Genetec gaat in op security van luchthavens

tijdens Passenger Terminal Expo

Genetec Inc.  licht tijdens haar deelname aan de Passenger Terminal Expo (PTE) de security op luchthavens extra uit. Het bedrijf heeft de Director of Operations van Louisville Airport (VS) bereid gevonden tijdens de PTE (van 14-16 maart in RAI Amsterdam) te presenteren hoe de Amerikaanse luchthaven met Genetec inzichten krijgt, die voorheen niet beschikbaar waren.

Genetec_LogoDe PTE is ’s werelds grootste jaarlijkse beurs voor luchthavens en alles wat daarmee te maken heeft. Ieder jaar wordt het event op een andere locatie gehouden en dit jaar vindt de PTE plaats in Amsterdam. Het is een unieke gelegenheid om nu dichtbij huis de allernieuwste producten, diensten en technologieën te zien en te ervaren.

Koppeling fysieke beveiligingssystemen met AODB
Vanwege het internationale karakter van de PTE is Megan Thoben, Director of Operations & Business Development bij Louisville Airport, bereid gevonden in een sprekerssessie meer te vertellen over de beveiligingsaanpak van luchthavens. Louisville Airport is een belangrijke speler als het gaat om security op luchthavens. Megan Thoben bespreekt hoe hun organisatie volledig inzicht krijgt in de performance van de luchthaven, zodat problemen pro-actief kunnen worden opgelost. Door data uit verschillende bronnen te analyseren en deze te verbinden met de belangrijkste partnersystemen, kunnen luchthavens inzichten creëren die de operationele efficiency en ervaringen van passagiers verder verbeteren. Louisville Airport doet dit mede door de koppeling van data van fysieke beveiligingssystemen met die van de Airport Operational Database (AODB).

Beveiliging passagiers staat centraal
Bob van Keulen, Business Development Manager Nederland van Genetec Inc. licht toe: “De beveiliging op een luchthaven is van het grootste belang, net als bij andere logistieke knooppunten waar zich veel passagiers verzamelen. We zijn er dan ook trots op dat Louisville Airport bereid is en tijd heeft vrij weten te maken om de inzichten die zij hebben op het gebied van fysieke beveiliging, te delen met de bezoekers van van de Passenger Terminal Expo”.

De presentatie van Megan Thoben vindt plaats op 14 maart om 13.30 uur in RAI Amsterdam. Toegangstickets zijn online kosteloos te verkrijgen. Meer info over de Passenger Terminal Expo is hier te vinden. Genetec is te vinden bij standnr. 1510.

Mobiele versie afsluiten