Genesys beloont Dealerdirect met PureCloud Award

genesys-beloont-dealerdirect-met-purecloud-award

Genesys, aanbieder van omnichannel-oplossingen voor customer experience en contact centers, heeft tijdens de afgelopen G-Summit in de Beurs van Berlage Amsterdam aan Dealerdirect de PureCloud Award toegekend. De uitreiking van de award vond plaats door PureCloud Partner Cloudoe.

Namens Cloudoe lichtte Martien Verhoeven de uitverkiezing toe. “Dealerdirect, onder meer bekend van ikwilvanmijnautoaf.nl, heeft zich als ‘early adopter’ van deze Cloud-gebaseerde omnichannel contactcenteroplossing de technologie volledig eigen gemaakt. De oplossing is volledig geïntegreerd met de business applicaties waardoor tijdens de klantcontacten maximale efficiëntie wordt gerealiseerd.”

“Het is bijzonder mooi om te zien hoe voor het tweede jaar op rij een van onze klanten de PureCloud Award wint. Door het maximale uit de integratiemogelijkheden te halen is Dealerdirect een voorbeeld van hoe klantcontact kan werken. Inmiddels zijn zo’n 70 werkplekken tot volle tevredenheid live. Het team van Cloudoe feliciteert het hele team van Dealerdirect met deze mooie erkenning”, aldus Martien.

Cloudoe, gevestigd in ´s-Hertogenbosch is als Reselling Partner van Genesys volledig gespecialiseerd op het PureCloud portfolio. Daarnaast is Cloudoe zelfstandig Telco provider en men levert onder andere SIP-trunks, Hosted Voice en Unified Communications oplossingen. Cloudoe levert moderne, innovatieve clouddiensten gecombineerd met ouderwets vertrouwde persoonlijke servicegerichtheid. Bezoek voor meer informative Cloudoe.nl.

Mobiele versie afsluiten