Fusie Arcserve en Storagecraft

nieuwe mondiale leider op het gebied van gegevensbescherming en -beheer

Arcserve-StoragecraftDoor de fusie van Arcserve en Storagecraft ontstaat een bedrijf met de grootste reeks best-in-class oplossingen voor bedrijfscontinuïteit.

Arcserve is de meest ervaren leverancier van gegevens- en ransomwarebescherming. Storagecraft heeft als missie om alle gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat ze constant beschikbaar zijn. Deze twee bedrijven hebben een definitieve fusieovereenkomst bekend gemaakt.

De twee bedrijven zijn complementair. Na de voltooiing van de fusie is het nieuwe bedrijf de leverancier van met het meest uitgebreide portfolio voor gegevensbeheer- en beschermingsoplossingen van organisaties, variërend van het MKB tot de Fortune 50.

De fusie beantwoordt de groeiende marktbehoefte naar één enkele bron voor beheer en bescherming van workloads in datacenters, de cloud, SaaS-applicaties en in de edge. Met een groter geografisch bereik, het breedste productportfolio van de branche, flexibele bedrijfsmodellen en een grotere innovatievoetafdruk, bieden de gefuseerde bedrijven uitgebreide markt- en omzetmogelijkheden voor MSP’s, VAR’s en distributeurs.

Uitdagingen van eindgebruikers in organisaties beantwoorden

Door capaciteiten te combineren, ontstaat een uitgebreide productsuite die de overgrote meerderheid van gebruiksscenario’s en uitdagingen bij bedrijfscontinuïteit beantwoord. Organisaties kunnen daardoor voor één leverancier kiezen. Een partij die het flexibele ecosysteem van gegevensworkloads in alle omgevingen beheert en beschermt. Een partij ook die de gegevens herstelt in het geval van cyberdreigingen, menselijke fouten en natuurrampen.

Organisaties van elke omvang kunnen vertrouwen op één enkele partner om de huidige en toekomstige data-infrastructuren te beschermen met een portfolio. Dat portfolio omvat DRaaS, BaaS, SaaS-bescherming, hybride en geconvergeerd databeheer, direct naar cloud databescherming en workloadmigratie naar de cloud – of een andere infrastructuur.

Aanzienlijke waarde voor MSP’s, VAR’s en distributeurs

Twee 100 procent kanaalgerichte organisaties gaan samen. Die fusie zal nieuwe inkomstenkansen creëren voor partners over de hele wereld. Het aanzienlijk uitgebreide portfolio zal het verkoopproces vereenvoudigen met oplossingen, diensten en ondersteuning van één leverancier. De diversificatie helpt partners het marktaandeel uit te breiden, omzet te vergroten en margemogelijkheden te creëren. Flexibele bedrijfsmodellen voor doorlopende licenties en abonnementen zullen de markt- en omzetkansen verder optimaliseren en frictievrije handel mogelijk maken.

Versnelde investering voor toekomstige infrastructuren en next generation data-workloads

Arcserve en StorageCraft blijven in de bestaande oplossingen investeren en deze volledig ondersteunen. Bovendien zullen beide bedrijven de investeringen in R&D en gecombineerde IP verhogen, wat de productportfolio’s van beide bedrijven zal versterken.

Zowel kanaalpartners als eindgebruikers zullen een hoger innovatietempo zien voor continue beschikbaarheid van gegevens. En dat voor elk platform en elke locatie. Dit maakt een naadloze evolutie mogelijk van de huidige naar de next generation infrastructuren en data-workloads, inclusief hyperconverged, multi-cloud, containers, edge-infrastructuren en cloud-datacenters.

Na de fusie krijgt StorageCraft de merknaam ‘StorageCraft, an Arcserve Company’. Tom Signorello, de huidige CEO van Arcserve heeft die functie ook in het nieuwe bedrijf. Douglas Brockett, de huidige president van StorageCraft, blijft die rol vervullen in het nieuwe bedrijf.

Beschikbaarheid

Het gecombineerde portfolio van Arcserve en StorageCraft zal na de fusie beschikbaar zijn via kanaalpartners en distributeurs.

Samenvatting

 

Mobiele versie afsluiten