Frans Hopstaken aangesteld als Account Executive Public bij Orange Cyberdefense

Orange Cyberdefense heeft Frans Hopstaken (56) per 1 november aangesteld als Account Executive Public. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verkoop van het complete security portfolio van Orange Cyberdefense aan zijn klanten binnen de publieke sector. Met zijn ruime ervaring zal hij verdieping in bestaande en nieuwe relaties aanbrengen waarmee Orange Cyberdefense zijn commitment aan deze sector nog eens bevestigd.

“Orange Cyberdefense is Europa’s leverancier van cybersecurity oplossingen en ondersteunt bedrijven wereldwijd. Met meer dan 25 jaar ervaring in de security markt wordt het met een breed en volwassen security portfolio als leider erkent door analisten en onderzoeksorganisaties zoals Gartner, Forrester en Global Data”, zegt Hopstaken. “De combinatie van Publieke Sector en Security is een uitdaging die mij enorm aantrekt, zodat Orange Cyberdefense dan ook een logische keuze voor mij was.”

Hopstaken heeft ruime sales ervaring binnen de technologiesector. Hij was hiervoor onder meer Channel Sales Director, Manager Pre-sales, Corporate Sales Manager, Corporate Account Manager en Channel Account Manager bij het Japanse ICT-bedrijf Fujitsu.

Mobiele versie afsluiten