Frank van Spanje nieuwe Field Marketing Manager Benelux bij Alcatel-Lucent Enterprise

Frank van Spanje (34 jaar) wordt Field Marketing Manager Benelux bij Alcatel-Lucent Enterprise. In April 2022 heeft hij de overstap gemaakt naar de leverancier met oplossingen op gebied van netwerk-, communicatie- en cloudoplossingen.

Frank van Spanje heeft meer dan 9 jaar ervaring in marketing en heeft al ruim 5 jaar ervaring opgedaan binnen het ICT-kanaal. In zijn vorige functie bij Nextel/Futura en BusinessCom was hij verantwoordelijk voor het opzetten van diverse marketingactiviteiten en events in het partnerkanaal. Hierbij heeft hij kennis kunnen maken met het team en het portfolio van Alcatel-Lucent Enterprise.

Integraties

Hij is ervan overtuigd dat het opzetten van ecosystemen en integraties door middel van API’s/SDK een toekomstbestendig platform voor eindgebruikers biedt. Het portfolio van Alcatel-Lucent Enterprise heeft in de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt, waarbij de netwerkoplossingen zoals Wi-Fi, switches en daarnaast het CPaaS platform een zeer betrouwbare basis bieden voor deze ecosystemen. Dit maakt de mogelijkheden voor integraties en voor slimme toepassingen bijna eindeloos.

“Alcatel-Lucent Enterprise is een van ’s werelds grootste leveranciers van netwerk-, communicatie- en cloudoplossingen. Met flexibele bedrijfsmodellen in de cloud, on premises en in hybride omgevingen, verbindt deze technologie werkelijk alles en iedereen.

Ze creëren nieuwe en betere manieren om samen te werken en mensen in staat te stellen effectiever te communiceren en samen te werken. Alle oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van elke individuele organisatie, ongeacht hun grootte, met ingebouwde beveiliging en met een minimale impact op het milieu.”

Mobiele versie afsluiten