Arrow voegt Fortinet Adaptive Cloud Security toe aan MSSP-portfolio

Arrow logo

Technologiedistributeur Arrow Electronics neemt Fortinet Adaptive Cloud Security cloudbeveiligingsoplossingen voor MSSP’s op in het portfolio en breidt hiermee haar aanbod op het selfservice ArrowSphere-cloudplatform verder uit.

De speciaal voor MSSP’s ontwikkelde pay-as-you-go-oplossingen van Fortinet komen in de hele EMEA-regio beschikbaar. Fortinet MSSP-partners kunnen klanten helpen om risico’s verminderen en de impact van cyberaanvallen te minimaliseren door beheerde beveiligings- en monitoringdiensten. Bovendien kunnen bedrijfsgegevens, infrastructuur en gebruikers beschermd worden ongeacht wie, waar, wanneer en hoe IT-middelen worden benaderd. Met de pay-as-you-go-oplossingen van Fortinet lopen MSSP’s geen financiële risico’s, ze betalen alleen voor de cloudbeveiligingsoplossingen die ze verbruiken.

Alexis Brabant, vice president EMEA sales voor Arrow ECS: “ArrowSphere is ontworpen om de verbinding tussen cloud service providers, channel partners en eindgebruikers te vereenvoudigen en klanten een uitgebreid aanbod te bieden om de clouddiensten van hun klanten volledig te begeleiden en beheren.”

“De mogelijkheid om een brug te slaan tussen beveiligings- en netwerkactiviteiten op hetzelfde platform is een enorm voordeel voor MSSP’s. Hierdoor kan een oplossing van één provider worden aangeboden en tegelijkertijd worden de gemiddelde inkomsten per gebruiker verhoogd”, aldus Anne Bourgeois, vice president channel EMEA bij Fortinet”.

www.arrow.eu

Mobiele versie afsluiten