Female x Finance

Genderdiversiteit in de financiële sector zou de norm moeten zijn. Niet een trend.

De missie van Female x Finance is om meer vrouwen in de financiële sector te krijgen! Ons doel is om de diversiteit in Finance te vergroten en een domino effect van verandering in de hele branche – en daarbuiten – te creëren.

Wij helpen onze partners om gender diversiteit in de talentenpool en het bedrijf te vergroten. Dit is niet alleen het juiste om te doen, maar ook het slimste! Diverse teams met verschillende genders, leeftijden en etnische achtergronden presteren (financieel) beter, nemen betere beslissingen en zijn innovatiever. Door de helft van de populatie uit te sluiten mis je belangrijke perspectieven en een waardevolle talentpool. Wij helpen >40 partners, uit verschillende sectoren binnen Finance, om vrouwelijk talent aan te trekken en behouden. 

Female x Finance is het grootste netwerk voor vrouwen (geïnteresseerd) in Finance met >3.100 leden. Een community voor vrouwen in Finance door vrouwen in Finance. Wij delen kennis, trainingen en geven persoonlijke begeleiding aan (startende) vrouwen. Intussen hebben wij meer dan 100 dames aan een baan geholpen. Wij organiseren events in een ander jasje, geen saaie standaard Finance events met mannen in pak. Wij zijn het New Girls Network. 

Be part of the change. Pioneer with us. 

Meer weten: https://femalexfinance.com/sign-up/  of neem contact op met linda@femalexfinance.com of +31682701168

Mobiele versie afsluiten