Fectar is partner van NL MWC in Barcelona

Nog een paar dagen te gaan voor het grootste connectivity-event ter wereld, Mobile World Congress Barcelona begint!

fectar bv logo 3Ook dit jaar is er weer een Nederlands paviljoen in Hall 5 A31 met diverse partners en partijen die deelnemen. Fectar doet dit jaar ook mee als partner van het paviljoen.

Fectar is gelanceerd in het begin van 2020 en heeft sindsdien al ruim 6 miljoen downloads wereldwijd. Het stelt gebruikers in staat om met allemaal verschillende devices (zowel VR als AR) samen te werken in een eigen gemaakte interactieve 3D ervaring.

Met het platform is onder meer een Augmented Reality-experience ontwikkeld voor kinderen in Oekraïne over de risico’s van niet ontplofte Russische munitie en mijnen.

Begin dit jaar kwam Fectar in het nieuws vanwege de opname van de startup in de lijst Dealroom.co van 100 veelbelovende start-ups Benelux. De Fectar app is gratis beschikbaar in de app stores van Android en Apple.

Op MWC hoopt Fectar zijn doel te bereiken om 50 miljoen gebruikers wereldwijd aan te trekken. Ze zijn hiervoor op zoek naar connecties met Mobile operators, Education (Edtech) en Business (Manufactoring & Industry 4.0). Op de korte termijn kijken ze vooral naar het opbouwen van relaties met USA, Spanje en Duitsland.

Ook deelnemen

Wil je ook deelnemen aan de Nederlandse delegatie net als Fectar? Er zijn nog enkele mogelijkheden om je bedrijf zichtbaar te maken en te genieten van alles dat NL MWC te bieden heeft.

 

Entreekaarten

Ook kun je een entreekaart kopen voor MWC via Mark Beermann het kost net zoveel als een kaart bij GSMA maar je bent dan automatisch onderdeel van de NL-delegatie en het programma.

Je kan Anke Kuipers ook benaderen voor eventuele sponsormogelijkheden of deelname aan het Nederlands paviljoen op MWC 2024. Kijk ook op www.nlmwc.com.

 

NL MWC Community Netwerkevent (27 feb)

Powered by ITchannelPRO & Enterprise Summit

Op maandagavond 27 feb is er voor alle Nederlandse bezoekers een netwerkevent, gratis toegankelijk van 19.30 uur tot 23.00 uur. Wel vooraf aanmelden zodat je op de gastenlijst staat https://bit.ly/3Rfn9h8.

Mobiele versie afsluiten