FAZ: “Snom Technology een van de meest vertrouwde bedrijven”

Snom Technology GmbH is onderscheiden als een van de “Meest betrouwbare bedrijven 2023′ waarop klanten in Duitsland en daarbuiten kunnen vertrouwen. Het ontvangen certificaat onderstreept de toewijding van Snom aan klantvertrouwen, de prestaties op het gebied van management, economie, duurzaamheid, product en service.

SNOM logoDe studie, uitgevoerd door de Frankfurter Allgemeine Zeitung in samenwerking met het IMWF Instituut voor Management- en Economisch Onderzoek, analyseerde de gegevens van een uitgebreid social listning, waarbij ongeveer 14 miljoen vermeldingen van bedrijven in de periode van 16 juni 2022 tot 15 juni 2023 is verzameld en geëvalueerd.

De toekenning van het certificaat ‘Meest betrouwbare bedrijven’ is gebaseerd op een branchespecifieke berekening van de puntenwaarde, die wordt uitgevoerd op een schaal van 0 tot 100 punten (link). Het bedrijf dat de hoogste score in zijn branche behaalt, stelt de benchmark en bedrijven met ten minste 60 punten in het algemeen klassement ontvangen de prijs. Van ongeveer 18.000 bedrijven werd het certificaat slechts aan ongeveer 900 toegekend.

Klantvertrouwen als basis

Klantvertrouwen is de basis van een succesvolle zakelijke relatie. Bedrijven moeten het vertrouwen van hun klanten winnen om langdurige relaties op te bouwen en loyaliteit te creëren. Dit is bijzonder uitdagend in markten die worden gekenmerkt door een verscheidenheid aan leveranciers en producten. Snom Technology ontving de prijs vanwege zijn uitstekende prestaties en zijn buitengewone toewijding aan zijn klanten, die (dienovereenkomstig) een groot vertrouwen in het merk stellen.

Het resultaat is ook beïnvloed door de grote aandacht voor gegevensbeveiliging door Snom, waaronder de opslag van alle klantgegevens op servers in Duitsland volgens de meest strikte specificaties, iets wat vele andere fabrikanten niet (kunnen) bieden.

Mobiele versie afsluiten