Extreme Networks uit voorraad leverbaar bij BusinessCom

BusinessCom biedt resellers nu ook producten van Extreme Networks. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar zijn. Extreme heeft het magazijn in Nederland gesloten en dus zullen orders uit Amerika direct uit voorraad worden geleverd door BusinessCom.

BusinessCom levert naar eigen zeggen zeven dagen per week in Nederland en zal bestellingen die voor 22.00 uur worden geplaatst, nog dezelfde dag verzenden. Bestellingen die voor 17.00 uur op zaterdag worden gedaan, kunnen op zondag of maandag worden bezorgd. Overigens geldt dit volgens BusinessCom niet alleen voor de producten van Extreme maar voor alle ruim dertig merken die BusinessCom vertegenwoordigt.

“Doordat wij nu direct de ExtremeCloud IQ producten, waaronder de bekende Access Points, uit voorraad kunnen leveren, bieden we met onze soepele levertijden een unieke propositie voor resellers”, aldus productmanager Ed de Wilde van BusinessCom. “Dit versterkt niet alleen de relatie met onze partners, maar het zorgt er ook voor dat er veel onzekerheden omtrent levertijden verdwijnen.”

Ideale toevoeging

Extreme Networks is volgens De Wilde een ‘ideale toevoeging’ aan het One-Stop-Shop principe. “We bieden zo een totaaloplossing op het gebied van connectiviteit die vanuit de cloud kan worden beheerd. Onze gecertificeerde medewerkers bieden resellers bovendien een trainingsprogramma zodat hun personeel up-to-date blijft op het gebied van ExtremeCloud IQ. Hierdoor zijn ze bewust van de mogelijkheden van ExtremeCloud IQ en hoe deze in bedrijven kunnen worden toegepast.”

De training voor Extreme Certified Specialist, Troubleshooting ExtremeCloud IQ, Extreme Sales Specialist en Extreme Design Specialist worden binnenkort beschikbaar via BusinessCom.

Bron: BusinessCom

Mobiele versie afsluiten