Exposanten blikken terug op CloudExpo 2022 – deel 2

cloudexpoEerder deze maand vond in Houten de eerste editie van CloudExpo plaats. Een impressie van dit tweedaagse event staat hier. Wat nog ontbreekt is de reactie van exposanten. Hoe beoordelen zijn deze tweedaagse beurs. Die vraag heeft ITchannelPRO gesteld. De tweede set  antwoorden in willekeurige volgorde staan hieronder. De vorige reacties van exposanten over de ervaringen op de CloudExpo zijn hier te lezen.

 

Matt Hamburg, SOCS

De beurs was overzichtelijk en ruim opgezet met een leuke Cloud entree. De deelnemers waren gericht op oplossingen in/vanuit de Cloud, waarbij  het bezoek een goede mix van diverse IT professionals was.

Cloud Expo was voor SCOS zeer succesvol aangezien wij ons volledig richten op Managed File Transfer via de Cloud en Network Monitoring vanuit de Cloud.

Als #1 in Cloud oplossingen zal SCOS komende editie weer aanwezig zijn.

Jeroen Van Langenhove, Whitesky.cloud

Sfeer was optimaal, aanloop naar het event, tijdens en erna, gaf een heel goede vibe en zowel de standhouders als de bezoekers hadden er duidelijk veel zin in. De opkomst was uitstekend.

Ook al was het cloudexpo, heel veel cloudproviders waren er niet aanwezig, wat een beetje jammer was, vooral veel technologie vendors. Voor ons was het goed omdat het grote publiek kon kennismaken met onze managed white label cloud oplossing van whitesky.cloud en daar hebben we 2 dagen lang heel leuke gesprekken over gevoerd met heel uiteenlopende partijen. Daarnaast hebben we uiteraard paar service providers on the spot als klant mogen verwelkomen. We hebben de komende maanden nog goed onze handen vol!

Hier en daar zijn er nog paar kleine werkpuntjes door de organisator maar dat het geslaagd was is een feit, dikke duim naar Arrow hiervoor! We zijn volgend jaar weer zeker aanwezig!

 

André van den Berg, XCES

Opkomst was boven verwachting, energie was erg goed, goed om te zien dat de er een diversiteit aan cloud proposities te zien was.

Voor XCES was het een geslaagde beurs, De awareness voor de DataON – Microsoft Integrated Azure Stack HCI oplossingen en de mogelijkheden die er zijn met de hybride Cloud zijn onder de aandacht gebracht van de bezoekers, we hebben goede interessante gesprekken gehad.

We zijn volgend jaar weer zeker aanwezig! Wil Marc Verhoeven en het ARROW team complimenten geven hoe ze dit georganiseerd hebben.

Mobiele versie afsluiten