Exertis treedt toe tot Global Technology Distribution Council GTDC

Exertis

GTDC, het grootste consortium van technologie distributeurs ter wereld dat een jaarlijkse omzet van ongeveer 150 miljard dollar vertegenwoordigt, heeft Extertis verwelkomd als nieuwe partner.

Exertis levert meer dan 2.400 merken en verkoopt wereldwijd aan ca. 50.000 retailers, resellers en solution providers. De distri groeide afgelopen boekjaar met 7,8% naar een omzet van 3.913 miljard pond. Het bedrijf bestaat sinds 1980 en biedt sinds dien supply-chain services vanuit kantoren in Europa, Noord-Amerka, het Midden Oosten en China. Exertis heeft 4.200 medewerkers in 21 landen en is inmiddels onderdeel van het in Dublin gevestigde DCC PLC, een internationale groep van bedrijven die gespecialiseerd zijn in sales, marketing, distributie en business support services bedrijven met activiteiten in technologie, energie, healthcare en duurzaamheid. De groep is genoteerd in de FTSE100 aan de London Stock Exchange.

Exertis Group Managing Director Tim Griffin onderschrijft het belang van kennisdelen gezien de ongelooflijke snelheid waarmee innovatie plaatsvindt. “Het is geweldig om onderdeel uit te maken van de GTDC in een tijd waarin vendor partners en klanten meer en meer op distributeurs vertrouwen voor de levering van producten”, zegt Griffin. “Kennis, inzicht en sterke samenwerkingen zijn de basis van de tech industrie, waarbij we allemaal willen bijdragen aan de uitzonderlijke business trends en aan de maatschappij.”

www.gtdc.org

Mobiele versie afsluiten