Exertis maakt collaboration makkelijk

Exertis is al 25 jaar een van de grootste Europese distributeurs van zakelijke topmerken voor communicatie, collaboration, professionele AV, security en netwerkproducten. Exertis voert nieuwe producten voor moderne kantoren of thuiswerkplekken.

Poly Studio E70

Poly-Studio-E70De Poly Studio E70 is een intelligente camera met verbluffende video, moderne audio en geavanceerde analyses voor moderne vergaderruimten. De Studio E70 heeft twee camera’s met 4K-sensoren versterkt door de AI-technologie Poly Director. De video-ervaring is perfect voor hybride werkplekken. Ook kan de Studio E70 naadloos overschakelen tussen een groothoek- en smalle lens zodat iedereen in de kamer haarscherp zichtbaar is.

Vaddio IntelliSHOT

De professionele camera IntelliSHOT ePTZ van Vaddio zorgt voor moeiteloze videocollaboration en streaming. Door de geavanceerde IntelliFrameTM is dit het enige apparaat met auto-framing en past zich aan op basis van de situatie in de ruimte en persoonlijke voorkeuren. De IntelliSHOT kan bewegingen volgen, is de enige industriële oplossing waarmee AV-integrators de framing-ervaring aanpassen aan snelheid, gevoeligheid en beeldgrootte. IntelliFrame van Vaddio komt voort uit jarenlange engineering en levert de nauwkeurigste en betrouwbaarste auto-framing op de markt.

Videoset Konftel 70

De nieuwe videoset Konftel 70 is een veelzijdige combinatie van een krachtige camera en speakerphone met uitzonderlijke video en audio in een bekroond ontwerp. Het is een ideaal hulpmiddel voor videovergaderingen, en werkt ook stand-alone of als draagbare oplossing in kleinere en middelgrote vergaderzalen. De Konftel 70 is het centrale onderdeel voor de audio van twee nieuwe videokits – de C2070 en C5070 – in het volledige klimaatneutraal gecertificeerde assortiment.

Poly Voyager 4300

Een goede headset is tegenwoordig een must-have bij professionele vergaderen en communicatie via Teams en Zoom. De Voyager 4300 van Poly is een perfect instapmodel voor op kantoor en thuis. De geluidskwaliteit is uitstekend en het design zorgt voor een goed draagcomfort. De headset heeft de Acoustic Fence zodat dat omgevingsgeluid wegdrukt tijdens gesprekken. Het Bluetooth-bereik van 50 meter en draadloze gesprekstijd tot wel 24 uur geven gebruikers meer vrijheid tijdens hun werk.

 

Voor het complete assortiment van Exertis nemen resellers contact op via 078 8800 700 of info@exertis.nl.

 

(Dit artikel verscheen eerder in ITchannelPRO magazine nummer 3)

Mobiele versie afsluiten