Exertis GO Connect wint ‘Value Add Distributor 2016’ Award van Dell

exertis-go-connect-wint-value-add-distributor-2016-award-van-dell

Exertis GO Connect, Benelux-distributeur van Unified Communications endpoints, A/V solutions en Networking, heeft de award voor ‘Value Add Distributor 2016’ van Dell ontvangen.

Deze award is een teken van waardering voor de dagelijkse werkzaamheden van Exertis GO Connect voor Dell SonicWALL naar de resellers. Exertis GO Connect ontving deze award vanwege de flexibiliteit, loyaliteit, creativiteit, kennis, kunde en reactiesnelheid waarmee het bedrijf te werk gaat.

“We zijn zeer vereerd met deze prijs, een mooie waardering voor de uitstekende samenwerking tussen Dell en Exertis”, zegt Jean-Paul Weterings, managing director van Exertis GO Connect Benelux. ” Een speciaal woord van dank naar onze partners want zonder hen is het niet mogelijk een dergelijke prijs te winnen.”

“Exertis is voor ons de Value Add Distributor 2016. Met een dedicated Dell SonicWALL team is Exertis een belangrijk onderdeel van ons succes in de Benelux”, zegt Ton den Braber, Distribution & Channel Business Development Manager Dell SonicWALL. “We zijn erg te spreken over de intensieve samenwerking, kennis, creativiteit en de wil om altijd net dat extra stapje te zetten.”

Mobiele versie afsluiten