Exertis Europa-breed aan de slag met Poly

Exertis

Value add distributeur Exertis breidt de distributie van de producten van Poly uit naar alle 14 Europese landen waar het bedrijf actief is.

In de Benelux werd de distributie al verzorgd vanuit de vestiging in Dordrecht. De gespecialiseerde divisie Exertis Pro AV, waar ook Exertis Benelux onder valt, en dochteronderneming COMM-TEC Exertis leveren Poly’s volledige assortiment oplossingen voor communicatie, samenwerking en vergaderruimtes nu via resellers in de UK, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland.

De uitbreiding van het aantal landen door Exertis wordt mede ondersteund door Poly’s nieuwe partnerprogramma en partnerportaal. Dit programma is toegankelijk voor resellers op alle niveaus en richt zich op de vaardigheden en capaciteiten van partners in tegenstelling tot enkel op verkoopvolume bij het bepalen van het partnerniveau. Het portaal biedt een uitgebreide beeldbank, marketinginformatie, trainingen en verkooptools zodat resellers effectief en efficiënt kunnen verkopen aan hun klanten.

Met toegewijde teams en expertise in UC, AV en netwerken ondersteunt Exertis Pro AV zijn partners bij presales en postsales en biedt resellers de kans om met klanten naar de volledig ingerichte meeting rooms centra van Poly te gaan.

www.exertis.com

Mobiele versie afsluiten