Exclusive Networks neemt JJNET uit Hong Kong over

jjnet

Exclusive Networks heeft bekend gemaakt de in Hong Kong gevestigde VAD JJNET te hebben overgenomen. Doel is om dit bedrijf samen te voegen met het plaatselijke Exclusive Networks kantoor en zo een nieuw cybersecurity infrastructuur powerhouse te vormend.

Bij JJNET Hong Kong werken momenteel 22 mensen; het bedrijf heeft strategische distributieovereenkomsten met o.a. Ruckus, Microfocus, Pulse Secure, A10 Network en ExtraHop op het gebied van cybersecurity en cloud. Na afronding van de overname heeft de gecombineerde vestiging Hong Kong rond 30 medewerkers; de acquisitie is Exclusive’s eerste in de APAC-regio sinds de aankoop van Transition Systems in 2016.

“Het ontbreken van gespecialiseerde VAD’s in Hong Kong vormt is een mooie kans voor Exclusive om te groeien door deze lacune in te vullen en lokale en regionale partners te voorzien van oplossingen met toegevoegde waarde,” aldus Olivier Breittmayer van Exclusive Networks. “JJNET voldoet volledig aan ons profiel van een snelgroeiende, lokaal gefocuste cybersecurity specialist VAD die dezelfde waarden en normen hanteert als wij en ons wereldwijde netwerk. Onze strategische partner-fabrikanten juichen onze stap toe en onze resellercommunity van ruim 200 partners kunnen nu uit een nog breder aanbod kiezen.”

www.exclusive-networks.nl

Mobiele versie afsluiten