Evolve IP helpt partners met moderne UC-diensten voor klanten

Bedrijven hechten steeds meer belang aan unified communication en collaboration. Goede bereikbaarheid van hun organisaties en medewerkers onderling zorgt ervoor dat ze effectief samenwerken. Zeker nu veel medewerkers nog steeds vanuit huis werken. In dat licht biedt Evolve IP nu een aantal nieuwe diensten op basis van Microsoft Teams en het eigen Cisco Broadworks voiceplatform, zodat partners en ICT-resellers hun klanten kunnen voorzien van functionaliteiten die van een moderne PBX mogen worden verwacht.

Evolve IP is leverancier van cloudoplossingen en helpt bedrijven hun klanten beter bereikbaar te laten zijn, waarbij ook personeel effectiever kan (samen)werken. Evolve IP maakt medewerkers mobieler, productiever en het werk veiliger en minder afhankelijk van IT. Evolve IP biedt in het nieuwe dienstenaanbod naast standaard bellen onder andere ook contact center-diensten, receptie-oplossingen en features voor de persoonlijke bereikbaarheid. Als Purpose Build Cloud Solution leverancier biedt Evolve IP de juiste basis voor vaste telefonie in combinatie met de beste oplossingen op het gebied van collaboration. Evolve IP werkt alleen met de Best of Breed-platformen van toonaangevende leveranciers zoals Cisco, Microsoft en Enghouse Interactive.

One-Stop-Shop

Evolve IP is een one-stop-shop en biedt diensten van één leverancier met één contract, één factuur en één SLA. De oplossingen zijn eenvoudig te beheren zonder technische kennis en zijn toekomstbestendig, veilig en betrouwbaar. Door de licentiemodellen zijn klanten daarnaast flexibel in het op- en afschalen van licenties. Daarnaast kan Evolve IP ook internationaal diensten en nummers aanbieden. Alle platformen zijn in eigendom van Evolve IP en een groot deel van de oplossingen is door het bedrijf zelf ontwikkeld. Dat maakt Evolve IP flexibel om snel te kunnen schakelen.

Partnermodellen

Voor partners biedt Evolve IP een korte time to market van het uitgebreide cloudportfolio, als aanvulling op een huidig portfolio. Veel resellers en kanaalpartners willen immers profiteren van de snelle ontwikkelingen van cloudoplossingen, maar hebben vaak niet de tijd of middelen voor de implementatie van dergelijke platformen. Evolve IP biedt daarom diverse partnermodellen met aantrekkelijke verdienmodellen waaronder Private label en Agentschap, oplopend tot wel 35 procent provisie. Met het model Private Label Selfservice kunnen partners de levering, installatie en facturatie (provisioning) van de diensten helemaal zelf doen. Zo behouden ze de contractrelatie met klanten en vergroten ze hun onafhankelijkheid van hun organisaties. In alle gevallen ondersteunt Evolve IP partners met tools om klanten nog verder te bedienen.

Mobiele versie afsluiten