Esmero kondigt overname van Internet Limburg aan

uitbreiding met zakelijk internet vanaf 1 januari 2024

Esmero, een bedrijf op het gebied van hosting oplossingen, heeft vandaag bekendgemaakt dat het Internet Limburg zal overnemen. Deze overname zal van kracht worden op 1 januari 2024 en markeert een significante uitbreiding van de diensten van Esmero, waardoor het bedrijf naast webhosting ook zakelijke internetverbindingen zal aanbieden aan zijn klanten.

Esmero-logoDe integratie van Internet Limburg in het portfolio van Esmero biedt een uitstekende gelegenheid voor het bedrijf om zijn aanbod uit te breiden en tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar betrouwbare en krachtige zakelijke internetdiensten. Klanten van Esmero zullen vanaf 1 januari 2024 profiteren van een bredere selectie aan diensten, waardoor ze toegang krijgen tot op maat gemaakte oplossingen die passen bij hun zakelijke behoeften.

“De overname van Internet Limburg is een belangrijke stap voor Esmero om onze diensten te diversifiëren en onze klantenkring te voorzien van uitgebreide zakelijke internet oplossingen. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze overname biedt en blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde klanten,” aldus Henri Udding.

Bestaande klanten van Internet Limburg kunnen erop vertrouwen dat zij ondersteund zullen worden tijdens en na deze overgangsperiode. Voor meer informatie over de diensten van Esmero kunnen geïnteresseerden terecht op https://www.esmero.nl

Mobiele versie afsluiten