Erik de Geus Senior Regional Director VMware Benelux

de geus

Erik de Geus is de nieuwe Senior Regional Director Benelux van VMware. In die functie is hij verantwoordelijk voor het management, de business operations en strategische planning van VMware in Nederland, België en Luxemburg.

De Geus gaat de relaties met organisaties in de regio versterken, optimale samenwerking met partners faciliteren en de strategische waarde voor klanten optimaliseren. Hij is geen onbekende voor de medewerkers, partners en een groot aantal klanten van het bedrijf, waar hij inmiddels elf jaar werkt. Voordat hij Senior Regional Director werd bekleedde hij diverse functies binnen VMware Benelux. De meest recente was Director Enterprise Netherlands, waarbij hij verantwoordelijk was voor het aansturen van het Enterprise Account Team. Voor zijn carrière bij VMware vervulde hij diverse account managementrollen bij IBM, het bedrijf waar hij zijn carrière startte.

“Ik ben verheugd dat we Erik de Geus aan boord hebben kunnen halen hebben als Senior Regional Director Benelux”, zegt Duncan Greenwood, VP Northern Europe van VMware. “Zijn diepgaande ervaring en kennis van de regio zijn zeer waardevol en zorgen ervoor dat we blijven groeien in onze rol als strategisch adviseur voor onze klanten en dat we waardevolle mogelijkheden blijven ontwikkelen voor onze partners. Erik zal zeker een belangrijke rol gaan spelen in het verdere succes van VMware in de Benelux”.

www.vmware.nl

Mobiele versie afsluiten