Epson WorkForce DS-730N: vereenvoudigt digitalisering en reduceert papierstroom

Bedrijven treffen maatregelen voor social distancing, waaronder het opnieuw inrichten van de werkplek. Met de nieuwe Epson WorkForce DS-730N, de betaalbare scanner waarmee documenten bij aankomst in het bedrijf worden gescand. Zo worden de papierstroom en gedeelde contactmomenten aanzienlijk gereduceerd.

epson

Uit talloze gesprekken met klanten weet Epson dat een betere connectiviteit en een vereenvoudigde workflow prioriteiten zijn binnen veel organisaties. De WorkForce DS-730N biedt de mogelijkheid om te scannen met snelheden tot 40ppm/80ipm en stelt organisaties in staat om documenten snel vast te leggen en te delen binnen teams, maar ook tussen afdelingen en locaties, waardoor werknemers toegang hebben tot relevante bedrijfsinformatie zonder dat er fysieke documenten uitgewisseld hoeven te worden.

“Bedrijven ondergaan momenteel ingrijpende veranderingen en de WorkForce DS-730N komt op een kritiek moment op de markt,” zegt Steve King, Manager Productmarketing bij Epson EMEA. “Door documenten zo vroeg mogelijk in een workflow te scannen, elimineren bedrijven de onnodige rondgang van papier. Door ook de noodzaak van een pc overbodig te maken, gaat Epson nog een stap verder en kunnen documenten direct naar de juiste mappen worden gestuurd door vooraf gedefinieerde taken die op het apparaat zijn ingesteld. Dankzij de stevige snelscanknoppen op de DS-730N kunnen gebruikers het apparaat bovendien eenvoudig met het uiteinde van een pen of een stylus bedienen.”

De WorkForce DS-730N is voorzien van een 1,44-inch kleurendisplay om taakbestemmingen duidelijk weer te geven, wat opslagfouten minimaliseert. Multi-platform beeldbewerkingsfuncties, zoals tekstverbetering, zorgen ervoor dat digitale bestanden in hoge kwaliteit worden opgeslagen om te zorgen dat organisaties kunnen voldoen aan de regelgeving op het gebied van documentopslag.

De WorkForce DS-730N kent onder meer de volgende functionaliteiten:
• 40ppm/ 80ipm scansnelheid bij 300dpi in kleur
• Documentinvoer met een capaciteit van 100 pagina’s
• Gebruikscyclus van 4.500 pagina’s
• Mediacapaciteit scan van 27-413gsm over 6m
• Installatie via webconfiguratie, op het apparaat of via TWAIN- en ISIS-stuurprogramma’s
• Epson Document Protection Technology, inclusief ultra-sonic sensoren en skew-detectie
• Langzame modus
• Double Feed Detection Skip (DFDS)

Meer informatie: www.epson.nl/verticals/http://www.epson.nl/verticals/

Mobiele versie afsluiten