EPOS komt met ADAPT 200 entry level bluetooth headset

EPOS presenteert de ADAPT 200 entry level bluetooth headset. Deze is beschikbaar vanaf morgen, woensdag 12 mei. De entry level bluetooth headset is een aanvulling op het huidige ADAPT portfolio en gericht op de on-the-go professional en hybride werker. De headset heeft volgens EPOS een interessant prijspunt en premium kwaliteit.

De draadloze headset past bij een dynamische werkstijl op een hybride werkplek, voor wie via meerdere apparaten belt. De ADAPT 200 is lichtgewicht, draagbaar en draadloos, waardoor gebruikers met deze flexibele headset topprestaties behalen, aldus EPOS.

Features

De microfoonarm brengt gebruikers volgens EPOS dichter bij het gesprek en kan eenvoudig in de hoofdband worden gevouwen voor een strakke, moderne look. Hierdoor concentreren gebruikers zich terwijl zij op het werk naar muziek luisteren met stereogeluid en nemen zij direct deel aan virtuele vergaderingen via een door Microsoft Teams gecertificeerde of voor UC geoptimaliseerde oplossing.

Via deze direct download link hebben partners en resellers toegang tot de volledige toolbox van de ADAPT 200 lijn. Hierin is onder andere het volgende terug te vinden:

Bron: EPOS

Mobiele versie afsluiten