Enreach versnelt lancering Microsoft Teams Operator Connect

met hulp van AudioCodes

Enreach is een toonaangevende leverancier van geïntegreerde communicatiediensten in Europa, waarmee bedrijven altijd en overal verbonden kunnen blijven. Het bedrijf is de samenwerking  aangegaan met AudioCodes voor Live Cloud, dat gebaseerd is op Azure, om Microsoft Teams Operator Connect te implementeren en zo het succes van hun klanten te vergroten.

enreachDankzij deze samenwerking kan Enreach nieuwe klanten sneller en gemakkelijker onboarden dan ooit tevoren, terwijl ze de time-to-market verkorten met behulp van vereenvoudigde beheertools.

Enreach bood al Microsoft Teams aan als onderdeel van hun diensten, maar wilde hun aanbod naar een hoger niveau tillen. Door gebruik te maken van Microsoft Direct Routing via AudioCodes kon het bedrijf processen versnellen en de operaties efficiënter maken. Het Operator Connect Accelerator-platform van AudioCodes stelde Enreach in staat om naadloos over te stappen naar Microsoft Teams-voice, terwijl interne middelen vrijkwamen voor andere taken. Deze samenwerking heeft geleid tot een nauwe relatie tussen Enreach en AudioCodes.

Martin Classen, Chief Product Officer Enreach: “Wij geloven dat de Voice-oplossingen van Enreach perfect aansluiten bij het Microsoft Productivity-portfolio en kunnen de Microsoft Teams-ervaring van onze klanten verbeteren met behulp van AudioCodes Live Cloud.”

Dankzij AudioCodes beschikt Enreach nu over een kostenefficiënte infrastructuur, waardoor het aanbod nog betrouwbaarder en efficiënter wordt voor hun klanten. Deze stap vergroot de aanwezigheid van Enreach in Europa en stelt klanten in staat om optimaal gebruik te maken van Microsoft Teams-functionaliteiten in combinatie met de bestaande geïntegreerde communicatie-, contactcenter- en mobiele oplossingen. Het Operator Connect Accelerator-platform van AudioCodes heeft het onboardingproces aanzienlijk versneld en de integratie en het beheer van klanten vereenvoudigd.

Joost van Wijk, Sales Manager Service Providers AudioCodes: AudioCodes is verheugd om samen te werken met Enreach. Dankzij de synergie tussen AudioCodes en Operator Connect Accelerator kan Enreach nu een uitgebreid Microsoft Teams-aanbod bieden, inclusief Direct Routing en Operator Connect-services, met de AudioCodes-garantie van kwaliteit, flexibiliteit en betaalbaarheid.

Met deze nieuwe infrastructuur kan Enreach nieuwe inkomstenstromen genereren door naadloze connectiviteit en integratie van Enreach Voice-services en Conversational AI-mogelijkheden met Teams aan te bieden. Het bedrijf is van plan om het gebruik van hun op Microsoft gebaseerde oplossingen uit te breiden en verdere ondersteuning te bieden aan het zakelijke succes van hun klanten.

Bezoek de websites van Microsoft, Enreach en AudioCodes voor meer informatie.

Achtergrond info:

https://customers.microsoft.com/EN-CA/story/1628120794019349439-enreach-telecommunication-microsoft-365-en-netherlands

https://www.audiocodes.com/solutions-products/saas/audiocodes-live-cloud

https://www.audiocodes.com/success-stories/enreach

Mobiele versie afsluiten