Enreach Partnerevent 2023 toont veel nieuwe diensten voor partners

‘Nieuwe Enreach MS Teams integreert vast en mobiel’

Het Enreach Partnerevent medio november was alweer de derde editie van dit event. Zo’n 400 vertegenwoordigers van partners waren aanwezig in het hoofdkantoor in Almere. De strategische keuze voor het platform Coligo heeft mooie innovaties mogelijk gemaakt.

Enreach Partner Event 23CEO Terry Aurik van Enreach Nederland gaf in haar aftrap van het middagprogramma in het auditorium, een reflectie op de afgelopen maanden en belichtte een aantal belangrijke marktontwikkelingen. CTO Koen van Geffen gaf vervolgens een korte terugblik op de strategische keuze die eerder dit jaar werd gemaakt voor het platform Coligo en welke positieve ontwikkelingen dit tot nu toe heeft gebracht.

Enreach MS Teams

Nieuwe is de app Enreach MS Teams als onderdeel van een volledige nieuwe suite aan applicaties in Enreach Contact. Deze webshop van Enreach heeft een moderne en frisse uitstraling en is voor partners met de Enreach mkb-propositie. Product Manager Bart Sotthewes meldt dat de app halverwege Q1 van 2024 live gaat. “Het is de perfecte oplossing voor hybride organisaties in het mkb+ en hogere segment, maar natuurlijk ook overheden en gemeentes”, aldus Bart. “De app maximaliseert de bereikbaarheid van Teams-gebruikers en klanten hebben geen Microsoft Phone Systems meer nodig. De gebruikers kunnen ook hun afzendernummer wijzigen, wachtrijen managen en er is een optimale vast-mobiel integratie.”

Nieuwe releases

Bart maakt direct hierna de vertaling naar de aankomende nieuwe releases die weer een nieuwe basis leggen voor succes voor partners. Nieuw is onder andere de CRM-integratie Red Cactus voor een verbeterde beleving door eindklanten, integratie voor gespreksgeschiedenis met klanten en alle call events in het CRM van de eindklant. Of integraties met andere pakketten voor maatwerk mogelijkheden.

Almere City FC

Na een korte pauze komt algemeen directeur John Bes van Almere City FC vertellen over de reis die de ‘echte’ Almeerse profclub en tevens jongste voetbalclub in de Eredivisie heeft afgelegd. Het is een eigenwijze aanpak die sponsoren en supporters centraal zet. John trekt mooie parallellen met de groei en reis die Enreach heeft gemaakt.

Visie en plannen

Direct hierna neemt CCO Remko van Ommeren van Enreach Nederland het over en deelt met de aanwezige partners zijn visie en plannen hoe Enreach komend jaar gaat inspelen op de marktbehoeften van het mkb. In zijn verhaal leggen hij en zijn collega James Luce, Product Management Mobile, onder meer nadruk op FMC-first en de lancering van de FMC First propositie en het aanbod van drie smaken Enreach MS Teams Calling.

Daarna is het natuurlijk napraten tijdens de borrel beneden in de grote hal van het pand, waar meteen ook alle gepresenteerde nieuwe releases live zijn getoond. En uiteraard alles begeleid door aangename catering voor de gasten. Dat de borrel tot ruim na 19.00 uur duurde, maakte duidelijk dat de partners zeer tevreden waren over de bijeenkomst.

Meer weten over het partnerprogramma van Enreach? communicatie.nl@enreach.nl

 

Dit artikel verscheen eerder in ITChannelPRO magazine 2023-06

Mobiele versie afsluiten