Enreach neemt Spaanse B2B cloud communications provider masvoz over

enreach-neemt-spaanse-b2b-cloud-communications-provider-masvoz-over

Enreach, de snelgroeiende Europese UC-leverancier, betreedt de Spaanse IT- en Telecommunicatiemarkt met de toevoeging van masvoz aan de groep. Masvoz is de nummer één in Spanje op het gebied van B2B-cloud communicatie en ondersteunt ruim 1,500 grootzakelijke klanten om efficiënter te kunnen werken.

“Spanje is één van de snelstgroeiende UC-markten in Europa”, stelt Stijn Nijhuis, CEO van Enreach. “Door masvoz toe te voegen aan onze groep, hebben we het ideale platform om de Spaanse markt te betreden. Dankzij deze stap profiteren klanten van masvoz van een breder productportfolio. Daarnaast kunnen wij ons productaanbod verbeteren met de mogelijkheden die masvoz biedt – met name de expertise van onze nieuwe collega’s op het gebied van contact center-oplossingen. Samen blijven we bouwen aan een geweldig ecosysteem van sterke telco-leiders die durven te pionieren, innoveren en een uitstekende en persoonlijke service aan klanten bieden. We zijn dan ook erg trots onze groep uit te breiden met masvoz”, aldus Nijhuis.


Schaalbare oplossingen

Masvoz heeft een compleet productportfolio met onder andere een cloud contact center, cloud PBX, telefoonnummers, IVR en API’s. De Spaanse telco-aanbieder ontwikkelt schaalbare en op maat gemaakte oplossingen voor haar klanten. Masvoz verkoopt deze oplossingen via een UCaaS (Unified Communications as a Service) en pay-per-use model. Masvoz wil klanten helpen groeien en hen meer toegevoegde waarde bieden door de telefonie-oplossingen dusdanig in te richten dat het resulteert in zakelijk voordeel.

Binnen de groep blijft masvoz onafhankelijk opereren. Tegelijkertijd profiteert het bedrijf van de synergie met de groep en de markt- en technologische kennis van Enreach. Masvoz blijft gevestigd op de huidige locatie in Barcelona, met mede-oprichter en CEO Alfred Nesweda aan het roer om het bedrijf te leiden met het ervaren managementteam.

Nesweda geeft aan: “We zijn blij deel uit te maken van Enreach, omdat we allebei een sterke focus hebben op het inzetten van efficiënte communicatie om relaties te verrijken. Bij masvoz bieden we slimme communicatieoplossingen die bedrijven niet alleen helpen groeien, maar ook om flexibeler en efficiënter te werken en effectiever te communiceren. Door ons aan te sluiten bij Enreach kunnen we de groei van onze klanten nog verder faciliteren. We kijken ernaar uit om samen de toekomst vorm te geven en maximaal succes te boeken in Spanje en op de Europese markten.”
De transactie moet nog worden goedgekeurd door de Spaanse toezichthouder en zal naar verwachting tegen het einde van dit jaar worden afgerond.


Over Enreach

Enreach is de groep waartoe verschillende Europese bedrijven zoals Eazit, Voiceworks, Swyx, ipnordic en Centile behoren. Alle labels dragen bij aan intelligente, geïntegreerde IT- en communicatieoplossingen die zorgen voor een optimale communicatie en workflow tussen organisaties. Enreach is actief in de kernmarkten Duitsland, Nederland en Frankrijk met activiteiten in 25 landen en meer dan 750 medewerkers.


Over masvoz

Het in Barcelona gevestigde bedrijf Masvoz is de nummer één Spaanse B2B telecom specialist in smart cloud telefonie. Het bedrijf heeft meer dan vijftien jaar ervaring in zakelijke communicatie services en biedt een breed scala van services aan. Masvoz, dat werd opgericht in 2002, heeft een sterke focus op cloud-communicatie. Het bedrijf, met een team van 70 medewerkers, bedient meer dan 1.500 groot-zakelijke bedrijven in Spanje en andere landen in Europa. Met hun gepatenteerde communicatieplatform leveren ze support aan meer dan 500.000 telefoongesprekken per dag.

Mobiele versie afsluiten