Enreach gecertificeerd voor Microsoft Teams Operator Connect

In samenwerking met AudioCodes

enreachEnreach, is verheugd om de certificering door Microsoft van Operator Connect voor Microsoft Teams aan te kondigen. Enreach is nu klaar om de dienst dit kwartaal te lanceren in Nederland, Duitsland, en Spanje. In maart van dit jaar kondigde Enreach haar partnerschap met Microsoft aan, waarbij Enreach een van de vroege deelnemers was aan het Operator Connect programma, samen met AudioCodes als partner.

Verbeterde gebruikerservaring

Met Operator Connect voor Microsoft Teams profiteren gebruikers van een naadloze vermenging van reguliere telefoondiensten (PSTN) met Microsoft Teams. Hierdoor kunnen gebruikers ook buiten het Microsoft-domein bellen en gebeld worden. Deze mijlpaal voor Enreach is de laatste fase in haar strategie om de gebruikerservaring van Microsoft Teams te verbeteren door middel van de uitgebreide achtergrond en productportfolio van de groep in zowel telecommunicatie als IT.

Met meer dan 270 miljoen Microsoft Teams-gebruikers wereldwijd, willen veel bedrijven Microsoft Teams op een handige manier verbinden met PSTN via de spraakprovider van hun keuze. De gebruiker kan profiteren van het gebruik van zijn bestaande nummer en telefoniediensten binnen Microsoft Teams, zonder te hoeven migreren. Enreach is een gevestigde telecommunicatiedienstverlener in Europa. Het kan Operator Connect voor Microsoft Teams eenvoudig en snel toevoegen, waardoor klanten nog meer flexibiliteit krijgen rond hun communicatie- en samenwerkingskeuzes.

Joep Lecluse, Head of Cloud Workspace Productivity bij Enreach zegt: “We zijn trots de certificering voor Microsoft te hebben gehaald. We zijn nu in staat om de Operator Connect for Microsoft Teams service in 3 landen te lanceren via de samenwerking die we met Microsoft hebben. We zullen onze uitrol in de andere Europese landen voortzetten.”

Martin Classen, Chief Product Officer van Enreach voegt toe: “De lancering van Operator Connect voor Microsoft Teams is onderdeel van Enreach’s voortdurende strategie om samen te werken met best-of-breed technologiepartners zoals Microsoft, zodat partners en klanten optimaal profiteren van de convergentie van verschillende communicatie-, samenwerkings- en productiviteitstools in naadloos geïntegreerde oplossingen. Wij zijn overtuigd dat de Enreach Voice-oplossingen perfect passen bij het Microsoft Productivity-portfolio, waardoor de Microsoft Teams-ervaring van onze klanten wordt verbeterd. Iets waar onze Europese klanten naar zoeken bij het gebruik van onze oplossingen. Als Enreach zijn we blij om onze relatie met Microsoft te versterken en tegelijkertijd onze klanten te bedienen.”

Taimoor Husain, Modern Workplace Strategy and GTM lead for Telcos bij Microsoft zegt: “Microsoft heeft besloten om het Operator Connect programma in het leven te roepen om Direct Routing te laten evolueren en operators in staat te stellen om een hogere kwaliteit Teams belervaring te bieden. Er zijn veel implementatiemogelijkheden voor Direct Routing, maar we hebben vastgesteld dat er behoefte is bij operators om dit als een service aan klanten aan te bieden. Met Enreach’s uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van het leveren van Voice Services dankzij de eigen vaste en mobiele netwerken, zijn zij de perfecte fit om Operator Connect voor Microsoft Teams te leveren.”

Samenwerking met AudioCodes

Om de time-to-market te versnellen heeft Enreach AudioCodes gekozen als officiële Microsoft Operator Connect Accelerator partner om Enreach resellers en klanten te voorzien van een complete connectiviteitsoplossing voor Microsoft Teams Phone System die voldoet aan de SLA- en kwaliteitsmetrieknormen van Microsoft en deze overtreft.

Andy Elliot, VP Global Marketing bij AudioCodes zegt: “AudioCodes is verheugd om samen te werken met Enreach. Als erkend Operator Connect for Microsoft Teams Accelerator-partner stelt AudioCodes Enreach in staat om hun klanten zowel Direct Routing- als Operator Connect-diensten aan te bieden als integraal onderdeel van hun Microsoft Teams-aanbod, allemaal ondersteund door de AudioCodes-garantie van kwaliteit, flexibiliteit en betaalbaarheid.”

Mobiele versie afsluiten