Enreach Contact verrijkt met meerdere apps

Het was al aangekondigd tijdens het partnerevenement eind vorig jaar, maar 29 februari is uiteindelijk de dag geworden waarop Enreach haar nieuwe UC  en modern werken oplossing, Enreach Contact lanceert inclusief de Enreach Contact App Suite. Product Manager Enreach Contact Bart Sotthewes is dan ook zeer in zijn nopjes over deze introductie.

Bart Sotthewes-400-enreachDe Enreach Contact MOBILE App (Android en iOS), DESKTOP en Enreach Contact App voor Microsoft Teams, zijn nu officieel beschikbaar voor Enreach Contact gebruikers. Allemaal dragen ze bij aan de verdere verspreiding van de succesvolle en krachtige Enreach Contact oplossing.

“Enreach claimt met deze stap weer de positie van innovator en voorloper in de markt”, begint Bart uit te leggen. “Enreach Contact vervult daarin voor onze partners een centrale rol. Naast de integratie van de Enreach Contact app in Microsoft Teams, is ook de integratie van Enreach Contact met CRM-functionaliteit via Red Cactus nu een feit. De combinatie van Enreach Contact en de integratiemogelijkheden helpt klanten in de transitie naar modern werken.”

Relevantie integratie met Teams

De rol van Teams in de telefonie-markt wordt steeds prominenter. De Enreach Contact App voor Teams zorgt ervoor dat de teams-gebruiker zijn bereikbaarheid integreert en zo via één oplossing kan werken. Dat maakt samenwerken en het gebruik overzichtelijker en efficiënter.

Daarnaast is dus ook de Enreach Contact mobiele app onderdeel van de App Suite. Met de nieuwe Enreach Contact MOBILE app krijgen klanten nog meer controle over de vast-mobiel integratie van Enreach welke leidend is in de markt. Gebruikers kunnen altijd de beste verbinding via GSM of Wifi selecteren en hierin voorkeuren opgeven. “De vast-mobiel integratie van Enreach Contact wordt de nieuwe standaard en wordt dus bij iedere gebruiker meegeleverd zonder additionele kosten. Hiermee maakt Enreach hybride werken nog toegankelijker zonder onverwachte extra kosten. “

Vanaf vandaag is Enreach Contact inclusief de App Suite beschikbaar voor partners en hun klanten.

De komende tijd werkt Enreach aan nieuwe integraties en features die verder bijdragen aan optimale samenwerking en gecontroleerde bereikbaarheid. Meer nieuws hierover volgt.

Mobiele versie afsluiten