Enreach beschikbaar in Microsoft Operator Connect-programma

Enreach is nu officieel beschikbaar als connectiviteitspartner in het Operator Connect-programma van Microsoft. Eindgebruikers zijn in combinatie met Enreach direct telefonisch bereikbaar in hun Teams-omgeving en kunnen vanuit Teams uitbellen, in combinatie met hun zakelijke telefoonnummers.

enreachGebruikers hebben toegang tot diverse complementaire diensten om hun Microsoft-omgeving mee te verrijken. Denk aan integraties met WhatsApp, social mediakanalen of zelfs callcenters.

Dankzij het Operator Connect-programma kunnen organisaties zelf hun telecomoperator selecteren in hun Microsoft-omgeving. Wanneer zij voor Enreach kiezen worden zij voor de implementatie en support gekoppeld aan gerenommeerde Enreach-partners met Teamsspecialisten. Bestaande klanten komen uiteraard bij de huidige partner terecht. Nieuwe klanten worden toegewezen op basis van geografische aspecten en de benodigde Microsoft-certificeringen.

Joep LeCluse, Head of Cloud Workspace Productivity bij Enreach: “Met Operator Connect stellen we klanten in staat om het maximale uit hun Microsoft-suite te halen. De combinatie met onze geïntegreerde, complementaire diensten maakt het daarbij nog makkelijker om klantcontact naar een hoger niveau te tillen en optimaal samen te werken. Deze integratie is een mooie nieuwe mijlpaal in ons streven om oplossingen te bieden voor persoonlijk contact, waar mensen zich dan ook bevinden.”

Mobiele versie afsluiten