Eerste TBM VoIP-summit van start

eerste-tbm-voip-summit-van-start

Vandaag, woensdag 5 november, vindt de tweede TBM Summit plaats. Dit keer met de captains of VOiP en ook nu weer op een bijzondere locatie; het gloednieuwe hoofdkantoor van NLDigital in Breukelen.

Voor deze bijzondere summit kruisen de belangrijkste spelers in dit dynamische segment van de telecom-industrie de degens.  Het betreft een ronde tafel gesprek met directies van de toonaangevende VoIP operators in Nederland. De  discussie gaat over de belangrijkste  ontwikkelingen in de sector. Hiervan publiceren we een uitgebreid 6/8 pagina artikel in TBM 8 dat half december verschijnt.  Maar maken ook content voor de  website www.tbmnet.nl en onze social media kanalen. Afgelopen maand organiseerden we de Distributeurs Summit in de Koepel in Amsterdam. Later deze maand staat de UCaas summit op stapel.

De volgende directieleden hebben hun toezegging verleend en zijn morgen van de partij: Dave Faber (dean one), Onno Speekenbrink, (gnTel), Maurice Schellekens (KeenSystems), Jouk Lier( NG Blu Networks), Nico Dammers (oneCentral ), Alon Jansen ( OZMO, By Destiny), Simon Poels (Pocos), Frank Ruigrok (RoutIT), Rick Sulman (Speakup), Filip de Jonge (Telador), Sef Dijkzeul (Voiceworks), Ben Hoetmer (Voys Telecom),  Tom Mulder (X2com ) en namens NLDigital  Else Van Nieuwkerk en René Corbijn.

Mobiele versie afsluiten