Eagle Eye Networks en Brivo doorlopen als eersten de SBC certificering

worden onderdeel van het Smart Building Certification-ecosysteem

De beweging voor slimme gebouwen is gebaseerd op cloud-gebaseerde fysieke beveiliging. Marktleiders Eagle Eye Networks en Brivo effenen het pad voor de efficiënte en veilige werking van slimme gebouwen.

 

Accredited Solution Badge 2.0-400400Smart Building Certification, een certificatie organisatie die zich toelegt op het creëren van slimmere, efficiëntere gebouwen, maakte maandag bekend dat Eagle Eye Networks, wereldwijd marktleider in cloud camerabeveiliging en Brivo, wereldwijd marktleider in cloudgebaseerde toegangscontrole, de eerste fysieke beveiligingsbedrijven zijn die de Smart Solution Certification hebben doorlopen. Hiermee bevestigen ze dat slimme beveiliging – oftewel cloud camera beveiliging en toegangscontrole – een fundament is van de smart building-beweging.

Polsslag van een gebouw

Eagle Eye’s cloud video surveillance platform maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) en analyses om beveiligingscamera’s in staat te stellen de primaire sensor in een gebouw te worden. Die kan letterlijk de polsslag van het gebouw meten en waarschuwingen afgeven wanneer dat nodig is. Hiermee kan het essentiële gegevens leveren om de energie-efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid van gebouwen te optimaliseren.

Integratie

De kracht van het systeem neemt exponentieel toe wanneer het wordt geïntegreerd met de cloudgebaseerde toegangscontrole van Brivo. Brivo voegt een uitgebreide productsuite toe met onder meer slimme readers, touchless mobiele toegang, bezoekersbeheer, bewaking van de bezettingsgraad, gezondheids- en veiligheidsfuncties, geïntegreerde videobewaking, slimme sloten en intercoms.

Eagle Eye Networks en Brivo bieden samen een AI-gebaseerde toegangscontrole en video management integratie. Die maakt gebruik van machine learning technologie om de aanwezigheid van mensen te detecteren binnen een videostream en zo betere inzichten te bieden met minder handmatige inspanning.

De samenwerking tussen Smart Building Certification, Eagle Eye Networks en Brivo zal zich richten op:

  1. het delen van kennis op het gebied van veiligheid, beveiliging en toegangscontrole met het ecosysteem;
  2. de markt informeren over hoe “veiligheids”-technologieën die voor meerdere toepassingen worden gebruikt, belangrijke gegevens en trends kunnen opleveren om de efficiëntie en duurzaamheid van gebouwen te verhogen;
  3. het ondersteunen van data-gedreven transformaties in de gebouwde omgeving.

“We zijn trots dat Eagle Eye Networks en Brivo zich aansluiten bij het Smart Building Certification ecosysteem. Door gebruik te maken van de kennis en expertise van deze twee bedrijven kunnen we onze gezamenlijke inzichten en de toepasbare waarde van de certificering zelf verder ontwikkelen” – Nicholas White, medeoprichter van Smart Building Certification.

Mobiele versie afsluiten