Dubline lanceert een nieuwe zakelijke bel app met ‘belfie-modus’ voor ondernemers

Met deze Belfie modus toont de Dubline app bij het overgaan op welk nummer er gebeld wordt. De nummers (max 5) krijgen een naam en deze is te zien op het scherm. Deze nieuwe feature zorgt er voor dat de ondernemer precies weet voor welk bedrijf, website, project of activiteit er gebeld wordt. Het is direct zichtbaar hoe er moet worden opgenomen.

In de app krijgt elk nummer een eigen Voicemail box die gratis en apart te beluisteren is. Het voicemail welkomstbericht kan voor elk nummer gepersonaliseerd worden.Bij een gemiste oproep wordt in de gemiste oproepen lijst getoond voor welk nummer/naam de oproep was. In een Dubline account kunnen maximaal 5 nummers geactiveerd worden met deze functionaliteit en hier is geen extra simkaart of e-sim voor nodig. Deze functionaliteit is zowel beschikbaar voor IOS als Android.

Webshops

Deze vernieuwing van Dubline is optimaal voor bijvoorbeeld webshop eigenaren. Per webshop zijn er vaak aparte telefoonnummers. Met de Dubline app is het dan heel eenvoudig om vanuit 1 bel app de telefonie af te handelen.

Dubline biedt bel oplossingen voor zakelijk Nederland. Met de Dubline bel app wordt een extra nummer actief op de mobiel. Hiermee wordt heel eenvoudig een scheiding aangebracht van zakelijk en privé.

2 of meer nummers op 1 toestel

Op elke iPhone of Android mobiel kan de Dubline app geïnstalleerd worden om 1 of meerdere nummers toe te voegen en ook om te delen met een collega.

Bron: Dubline

Mobiele versie afsluiten