Dit is Nederland op de Hannover Messe

HANNOVER MESSE 2022
HANNOVER MESSE, 30. Mai – 2. Juni 2022, Industrie 4.0 Conference Stage
Themen und Trends der Digitalisierung in der Industrie, Halle 8/D17

De Hannover Messe is het wereldwijde brandpunt voor ontwikkelingen op het snijvlak van industrie technologie en duurzaamheid. Duizenden innovaties op één plek. Maak kennis met belangrijke megatrends van meer dan vierduizend bedrijven uit de machinebouw, elektrotechniek, energie, software en IT.

Nederlandse bedrijven zijn ook dit jaar weer ruim vertegenwoordigd op de Hannover Messe. Volgende maand steken meer dan honderd Nederlandse bedrijven de Duitse grens over om deel te nemen aan de Hannover Messe. Wie zijn de deelnemers? Bekijk hieronder het overzicht:

► Download overzicht Nederlandse exposanten

Holland High Tech House (Hal 8)

Meer dan 25 partijen uit de Nederlandse Smart Industry-sector presenteren zich gezamenlijk in het Nederlandse paviljoen in Hal 8. Gedurende de gehele beurs vinden in het paviljoen tal van interessante presentaties en workshops plaats, en is er volop gelegenheid om te netwerken.

NL Start-up Pavilion (Hal 17)

Tijdens de Hannover Messe zullen meer dan 150 start-ups hun innovaties en technologieën presenteren. Ruim een kwart van alle deelnemende start-ups is afkomstig uit de Nederland, en presenteert zich in het NL Start-up Pavilion in Hal 17.

Via de button hieronder kunt u een gratis toegangskaart downloaden. De persoonlijke promotiecode 7xS2L is reeds voor u ingevuld. Wilt u iemand uitnodigen, bijvoorbeeld een collega of relatie? Dan kunt u dezelfde code gebruiken. Let op: ieder e-ticket dient met een individueel e-mailadres te worden geregistreerd.

► Download hier uw gratis toegangskaart

Mobiele versie afsluiten